Ons bedrijf

Vega wordt gevestigd in Shanghai Duhang en Shanghai Meiisun, integreert de beste fabrikanten van medische apparatuur in China en biedt de one-stop-inkoopoplossing voor de buitenlandse kopers, de meest professionele exporteur van medische hulpmiddelen in China. Het bedrijf belooft 3 jaar garantie en levenslange service voor alle producten .


Onze geschiedenis

Vega Trading (Shanghai) Co, Ltd is opgericht in 2012, is van Shanghai No. 2 Medical College Duhang Medical Equipment Factory en Shanghai Meiisun Medical Equipment Co, Ltd gezamenlijk opgezet. Shanghai No. 2 Medical College Duhang Medical Equipment Factory werd opgericht in 1993, is goedgekeurd door de Shanghai gemeentelijke overheid van de derde fabrikanten van medische apparatuur, sinds 1993 is het bedrijf toegewijd aan de productie van verschillende soorten operatiekamer medische apparatuur, waaronder toren kraan, operatietafel, chirurgische lamp enz., is de eerste partij van de fabrikant van de schaduwloze lamp van China. De productie van een LED-functie shadowless lamp heeft al in 2008 een eigen patent en wordt de eerste fabrikant van huishoudelijke LED-lamplampen. Op dit moment heeft het bedrijf ISO9001, ISO13485 doorgegeven en zijn producten allemaal gecertificeerd door CE. De producten zijn verkocht aan meer dan 100 landen in de wereld. Ze hebben agenten in Japan, de Verenigde Staten, Mexico, Italië, Oekraïne en andere plaatsen. Shanghai Meiisun Medical Equipment Co, Ltd is opgericht in 2004, gespecialiseerd in de vervaardiging van medische meubels producten zoals ziekenhuisbed, medische trolleys en ga zo maar door. De producten worden veel gebruikt in de binnenlandse grote medische instellingen, Shanghai Ruijin Hospital, Shanghai Renji Hospital en andere binnenlandse eersteklas ziekenhuis. Het bedrijf let op de kwaliteit van producten en de naverkoopdienst. Het is een bekende leverancier van medische meubels in China.

gongsi.jpg

06.jpg

Ons product

Bedieningslichten, operatietheatertafels, chirurgische hanger, anesthesieapparaat, ziekenhuisbed, ziekenhuistrolley, medisch kabinet, nachtkastje en andere medische apparatuur.


Product applicatie

Ziekenhuis ICU operatiekamer, gynaecologie, algemene chirurgie afdeling, huisdier ziekenhuis, cosmetische chirurgie ziekenhuis, kliniek, tandheelkundige, polikliniek, stomatologie, KNO, ziekenhuisafdeling etc.


Ons certificaat

CE, ISO9001, ISO13485, ISO14001, gedeeltelijk product FDA-certificaat.

Onze service

Professioneel teamwerk:

• We waarderen elke aan ons gerichte vraag, zorgen voor een snel concurrerend aanbod.

• We werken samen met klanten om biedingen te doen. Geef alle benodigde documenten

Tijd om te bezorgen:

• We beginnen meteen met de productie als we uw betaling ontvangen.

• Productie- / inspectierapport voordat uw bestelling wordt verpakt.

• Verzendbericht / verzekering aan u als uw bestelling wordt verzonden.

After-sales service:

• We kijken uit naar uw feedback na ontvangst van de goederen.

• Wij bieden 36 maanden garantie.

• We beloven alle reserveonderdelen die beschikbaar zijn bij levenslang gebruik.

• We reageren uw probleem binnen 48 uur.

我们的服务(001).jpg