Vloerstaande halogeenchirurgische lamp

Vloerstaande halogeenlamp (734M) Technische gegevens: Productverpakking After sales service: reserveonderdelen vervangen Wij bieden een garantiedatum van 3 jaar. Wanneer reserveonderdelen tijdens de garantie niet werken, kunnen klanten alleen foto's maken met kapotte onderdelen, we zullen binnenkort gratis onderdelen leveren ...

Productdetails

Vloerstaande halogeenchirurgische lamp (734M)

Technische data:

Modelnr.

VG-734m

1 / verlichting

4,0000 lux

2 / kleurtemperatuur

4000 ± 500K

3 / Voltage

220V ± 22V 50Hz ± 1Hz

4 / Bulb-gerelateerde spanning

24V

5 / Bulb-gerelateerde kracht

25W
Produkt verpakking

6.jpg


Service na verkoop:

Vervang reserveonderdelen

Wij bieden garantiedatum voor 3 jaar. Wanneer reserveonderdelen tijdens de garantie niet werken, kunnen klanten alleen foto's maken met kapotte onderdelen, we zullen binnenkort gratis onderdelen leveren.

Verleng productengarantie

We bieden uitgebreide garanties voor al onze producten, en ze kunnen worden aangepast aan de voorkeur van elke klant, garanties voor onderdelen kunnen jaarlijks of voor meerdere jaren worden toegevoegd. U onderneemt alleen het bovenstaande, we zullen het modelnummer voor onderdelen markeren.

Italllations

Om ervoor te zorgen dat onze apparatuur correct en veilig is geïnstalleerd, bieden we een gebruikershandleiding en installeren we video's om klanten te helpen beter te installeren.

Technische hulp

Technische ondersteuning ontvangen Technische vragen met betrekking tot apparatuur moeten per e-mail worden ontvangen voor ondersteuning en eventuele oplossingen, en tegelijkertijd kunt u foto's maken om de vraagtips te laten zien. wij zullen uw e-mail verzenden naar onze fabrieksmedewerkers. vragen kunnen normaal gesproken binnen 2 dagen worden opgelost.


FAQ

Q1. Wat is uw doorlooptijd?

A: Monster duurt 1-3 dagen, massaproductie duurt 5-15 dagen op basis van de specifieke bestelhoeveelheid. Wij zorgen voor een stipte levertijd.

Q2. Wat is uw voorbeeldbeleid?

A: Wij kunnen de steekproef leveren als wij klaar delen in voorraad hebben, maar de klanten moeten de steekproefkosten en de koerierskosten betalen.

Q3. Accepteert u de OEM-service (Original Equipment Manufacturer)?

A: Ja. We accepteren elke OEM-service. Wij zijn een professionele fabrikant voor medische apparatuur met meer dan 10 jaar OEM-ervaring.

Q4.How over uw after-sales service?

A: We hebben een professioneel team dat verantwoordelijk is voor uw after-sales service. Zodra de bestelling is bevestigd, hebben we professionele servier volg deze bestelling.


Hot Tags: staande staande halogeen chirurgische lamp, China, fabriek, groothandel, kopen, goedkoop, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like