2 Functies Handmatig ziekenhuisbed

2 Functies Handmatig ziekenhuisbed

Specificaties: 1) Afmetingen: 2150 * 900 * 530mm. 2) Bed met hoofdbed en voetbed gebruiken geavanceerd technisch plastic, aantrekkelijk voor de gebruiker. Bedboard: in één keer gevormde koelbordpons, statische poedercoating, zijhekken van het lifttype, ABS-handslinger die overlaadbeveiliging gebruikt, 4 truckles gebruiken ...

Productdetails

specificaties:

1) Grootte: 2150 * 900 * 530mm.

2) Bed met hoofdbed en voetbed gebruiken geavanceerd technisch plastic, aantrekkelijk voor de gebruiker. Bedboard: in één keer gevormde koelbordpons, statische poedercoating, opheffende zijhekken van het lifttype, ABS-handslinger die gebruik maakt van een overlaadbeveiligingssysteem, 4 trucklessen gebruiken een centraal remhulpmiddel.

1.jpg

Gerelateerde producten

Andere producten

Onze fabriek

Verpakking Details: omdoos verpakking of volgens klant eis.

Detail van de levering: verzonden binnen 10 dagen na betaling.

Onze certificeringen

Onze diensten:

1. OEM Manufacturing welkom: Product, Pakket ...

2. Bestelvoorbeeld

3. We zullen u binnen 24 uur antwoorden voor uw vraag.

4. na verzending volgen we de producten één keer per twee dagen voor u, totdat u de producten ontvangt. Wanneer u de goederen heeft, test ze en geef me een feedback. Als u vragen heeft over het probleem, neem dan contact met ons op, wij bieden de oplossing voor u.

FAQ

Q1: Wat is de minimale afname (MOQ)?

A: Voor de meeste van onze medische producten is zelfs bestelling voor slechts één eenheid van harte welkom en worden alle klanten gelijk, efficiënt en professioneel behandeld. Bezoek onzeProducts pagina voor meer details.

Q2: kunt u OEM / private label doen?

A: natuurlijk kunnen we OEM / private label voor u doen.

Q3: wat is uw levertijd?

A: Over het algemeen is het 10 dagen als de goederen op voorraad zijn. of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn, is het volgens hoeveelheid.

Q4.Hoe kan ik de volgende dienst krijgen?

A: Wij verwelkomen uw chats online (chat of laat bericht: na service) of e-mail ons met betrekking tot technische of gerelateerde vragen die u heeft.

Onderzoek