Een korte bespreking van de installatie- en constructiemethode van een schaduwloze lamp in de operatiekamer

- Apr 29, 2019-

Het werken met een schaduwloze lamp is een noodzakelijke verlichtingsapparatuur in ziekenhuizen. Om de lamp uit te lijnen met de bestraalde delen, is het noodzakelijk om handelingen uit te voeren zoals opduwen, naar beneden trekken en met grotere kracht draaien. De krachtrelatie van de lamp is relatief gecompliceerd. Daarom heeft de kwaliteit van de installatie direct invloed op het veilige gebruik en de veilige werking van de apparatuur. We moeten voldoende aandacht besteden aan hoe schaduwloze lampen met hoge kwaliteit te installeren op basis van verschillende bedieningsstructuren, zodat ze na langdurig gebruik geen structurele fouten zullen vertonen.

Momenteel gebruikt in de operatiekamerconstructie op het oppervlak van de dakconstructie zijn er grofweg twee soorten: één soort is dakbedekking voor ter plaatse gestort beton, en heeft op de aangegeven locatie schaduwloze lampinstallatiecomponenten ingebed en heeft de veiligheid doorstaan berekening (dat wil zeggen, in de bouwtekeningen ontwerp schaduwloze lamp installatie) van tevoren, dit soort situatie de proefleestekeningen, begrip van de bouw van de site, zoals geen twijfel, kan direct worden voor de installatie van de ventilator. De andere is het dakoppervlak van andere vormen van structuur, zoals het dakoppervlak is ter plaatse gegoten gewapend beton, maar geen ingebedde installatiecomponenten, of het dakoppervlak is geprefabriceerde cement holle dekplaat en andere structuren, niet geschikt voor directe installatie van werkende shadowless lamp, dit soort situatie is gebruikelijk in kleine en middelgrote ziekenhuizen.

Allereerst moet het constructiepersoneel vóór het plaatsen van schaduwloze lampen een redelijk en betrouwbaar installatieplan maken volgens de civiele structuur van de operatiekamer en de breedte en hoogte van de kamer. Zoals we hebben geleerd, gebruikt elk districtsziekenhuis momenteel technologie- en hulpbronomstandig- heden om voornamelijk bouwwerkzaamheden te verrichten, allerlei vormen van installatieniveau en kwaliteit verschillen elk ook. Pons op het dakbord, indien aanwezig, gefixeerd door bouten, direct schaduwloze lampinstallatiecomponenten, de methode voor geprefabriceerde holle plaat in het dak of andere eenvoudige dakomstandigheden kunnen niet worden gebruikt, zelfs niet als het dak voor het ter plaatse gestort gewapend beton structuur, als gevolg van de borgbout en schaduwloze lamp hangende zwaartekracht is consistent, langdurig gebruik gevallen, bout losheid is waarschijnlijk af te vallen, de betrouwbaarheid is niet hoog. Voor ter plaatse gestort rc betonnen dakwerk, wordt gedeeltelijk cementstrippen ook uitgevoerd om de reticulaire stalen staaf bloot te leggen en vervolgens de werkende schaduwloze lampcomponenten op de stalen balk te lassen. Het nadeel van deze methode is dat deze de sterkte en esthetiek van het dakoppervlak beïnvloedt, en de betrouwbaarheid is sterk gerelateerd aan de constructiekwaliteit. Het is lastig om de hoofdwapening onder het cement te vinden en het is moeilijk om de kwaliteit tijdens de hoogtebouw te garanderen.

Gebruik de betonnen ringstralen aan beide zijden van het dak (of de dragende muren aan beide zijden) om de horizontale balk op te stellen en installeer vervolgens de werkende schaduwloze lamp onder de horizontale balk. Deze methode heeft het voordeel van hoge betrouwbaarheid, installatie methode is eenvoudig, het dakoppervlak niet vernietigen in de oorspronkelijke staat, met behulp van bereik is breed, kan horizontale balk worden gebruikt 10, kanaalstaal, volgens het mechanische effect, kanaal stalen spleet moet in de horizontale richting, als een soort van beide uiteinden vaste balk structuur, om het gewicht van de belasting, de sterkte van het kanaal zelf te berekenen: geen probleem. Deze installatie aan de uiteinden van het belangrijkste punt ligt in de keuze van de balksteunen en is gefixeerd, omdat aan de uiteinden van de steun de schaduwloze lamp en het volle gewicht van de horizontale straal worden gebruikt, evenals het gebruik van alle externe krachten, kan kiezen tussen 15 Angle of 15/10 ongelijke hoek, respectievelijk met 6 stuks M20 door wanden of expansiebout gefixeerd in ringbundelprofiel. De bevestigingsbout draagt in principe geen spanning en wordt niet uitgetrokken. En de afschuifkracht die kan dragen overtreft de belastingsvereiste tot nu toe. Horizontale balken kunnen worden vastgeschroefd aan twee ondersteunde vlakken om horizontale bewegingen te voorkomen. Horizontale balk moet het kanaalstaal gebruiken dat geen twist heeft om uit vorm te zijn, de normale fabrikant met een goede kwaliteit produceert, de lengte wil niet te kort zijn, het is aan te raden om te worden bediend met 10 mm korter dan binnenbreedte, kan niet zijn om bewaar ingrediënten en gebruik korte ingrediënten om een lange methode aan te sluiten.

Uitbreidingscomponenten, het algemene operatiekamerdak hoger vanaf de grond, de centrale airconditioningsruimte is hoger. Als de schaduwloze lamp direct op het dakoppervlak wordt geïnstalleerd, kan deze niet worden gebruikt vanwege de te grote afstand tot de grond, dus het verlengingselement moet worden gebruikt. Er zijn verschillende typen: driehoekig, rechthoekig of vierkant. De vorm van de ronde buisflens wordt hier aanbevolen. In vergelijking met andere types, heeft het voordelen van eenvoudige structuur, hoge betrouwbaarheid, evenwichtige kracht, goede stabiliteit, lage kosten, eenvoudige productie en installatie. Ronde pijp naadloze stalen buis kan worden gekocht, de diameter is niet minder dan 150 mm, de wanddikte is groter dan 8 mm, de lengte van de onderschepping zoals vereist. De flensplaten aan het uiteinde kunnen worden gesneden met ijzeren platen met een dikte van niet minder dan 8 mm. De diameter kan worden bepaald met de twee horizontale bundelafstand en flensplaten met schaduwloze lampen. Er moet aandacht worden besteed aan de laskwaliteit en de parallelliteit van de twee flenzen bij het lassen tot een geheel. Voor sub-koplampen, vooral die met contragewicht, moeten de langere bouten worden gebruikt om de verbindingsdelen te verbinden met de schaduwloze lamp, zodat verschillende moeren kunnen worden ingebracht om de schaduwloze lamp aan te passen om de balans te bereiken. De installatie van schaduwloze lampen moet echter van tevoren worden uitgevoerd in de operatiekamer waar de schaduwloze lampen nodig zijn. De hoogte en technologie van de schaduwloze lampen moeten echter worden afgestemd met het bouwpersoneel van de schaduwloze lampen om de samenwerking en schoonheid tussen de schaduwloze lampen en het plafond te garanderen. Bovendien moeten onderhoudskanalen aan het plafond worden gereserveerd. De schaduwloze lamp moet tijdens het installatieproces zorgvuldig worden geïnspecteerd en bediend, en de inspectie moet na de constructie worden uitgevoerd om de installatiekwaliteit te waarborgen.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China