Voordelen van elektrohydraulische multifunctionele operatietafel

- Nov 19, 2019-

De voordelen van een elektrohydraulische multifunctionele operatietafel zijn als volgt. De elektrohydraulische multifunctionele operatietafel wordt bestuurd door een microcomputer en geavanceerde elektrohydraulische transmissievaardigheden worden gebruikt om de traditionele elektrische duwstangoverdrachtsvaardigheden te vervangen, zodat de positie nauwkeuriger wordt geplaatst en de applicatiesnelheid hoger is uniform en stabiel.

De primaire onderdelen van het hydraulische systeem zijn geïmporteerde onderdelen. Alle functies zijn betrouwbaarder, duurzamer, complete, eenvoudige bediening, een belangrijke horizontale resetfunctie op het bedoppervlak, waardoor het bedplatform binnen de eerste keer onder elk gezichtspunt naar het niveau kan herstellen.

Met de functie voor het ophalen van de werkingspositie kan de bedtafel op elk gewenst moment deze herinneringstand terughalen nadat deze in een willekeurige herinneringstand is gezet; twee sets onafhankelijke hydraulische stroombronnen: hydraulische motor, hydraulische pomp, bedieningspaneel van de microcomputer, controller, enz. van de operatietafel hebben twee sets onafhankelijke systemen en kunnen op elkaar worden geschakeld.

De matrassen van de hele serie zijn gemaakt van medisch polyurethaan door eenmalige vormtechnologie, die de eigenschappen isolatie, brandwerendheid en waterdicht hebben. Het voldoet aan de veiligheidsspecificatie, heeft geen opening in het oppervlak en is gemakkelijk schoon te maken.

01B-1


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China