Analyse van warmteafvoerstructuur van schaduwloze lamp voor chirurgie

- Sep 26, 2019-

Het bedienen van schaduwloze lampen is een algemeen medisch hulpmiddel voor ons medisch personeel. In vergelijking met sommige verlichting, kleurtemperatuur en andere parameters, zijn we er misschien bekend mee. We weten dus misschien niet veel over de warmteafvoermodus van de bedrijfslamp. Vandaag introduceren we het warmteafvoersysteem van de werkende schaduwloze lamp.

Een operatielamp met goed convectief warmteafvoereffect. De bedieningslamp met deze inrichting omvat een deksel, een spiegel met een opening aan de bovenkant, een warmte-isolerend glas, een handvat en een lampbronsamenstel, en een lampbronsamenstel met een lampbron en een opening en bodemventilatie. Een isolerende afdekking met gaten; een convectieve doorgang is gevormd tussen de spiegel binnen het deksel en het buitenste deksel; het isolerende glas geklemd tussen de spiegel en de ringbedekking vormt een scheidingslaagruimte; en een meervoudige pakking is aangebracht tussen het isolatieglas en de spiegel om een meervoudige doorgang door de convectieve doorgang en de scheidingslaagruimte te vormen.

Om te voorkomen dat stof binnendringt en het lichteffect of de infectie beïnvloedt, is de sluitingsvereiste van een chirurgische lamp zeer hoog. De traditionele werklamp gebruikt echter meestal het open type voor warmteafvoer. Als de "verbeterde structuur van warmteafvoer en armatuur van de lamp" is geopenbaard, is deze aan het chassis van de lamp bevestigd met een doorgaand gat en zijn twee ventilatiepannen aangebracht in de vaste zitting op het chassis, en een doorgaand gat voor luchtcirculatie is aangebracht op de ventilatiepan en een ventilator is opgesteld onder het doorgaande gat. Op deze manier kan het koeleffect worden bereikt door de ventilator om de externe lucht in te voeren. Gesloten lampen en lantaarns nemen het gesloten type aan. De metalen buis is bevestigd aan de opening boven het lichaam van de warmte-isolerende afdekking, en de metalen buis is direct boven de bol geplaatst en strekt zich naar beneden uit naar de nabije bol. De warmte van de lamp wordt naar het bovenste gedeelte geleid door een metalen buis en de warmte wordt afgevoerd door de bovenkant en omtrek van de buitenste afdekking. Er wordt ook voorgesteld dat de werklamp met deze warmteafvoerstructuur kan worden afgevoerd door het deksel en isolatieglas of door de bovenkant van het deksel. De bedrijfslamp met deze warmteafvoerstructuur kan warmte echter slechts gedeeltelijk afvoeren omdat de warmte-isolerende afdekking de voelbare warmte van de meeste lampen kan blokkeren, maar de stralingswarmte die door de lamp wordt gegenereerd, wordt niet in aanmerking genomen. De temperatuur van de werklamp kan rondom aanzienlijk worden verlaagd.

De warmteafvoer van de meeste producten bestaat uit een buitenste afdekking, een spiegel, een warmte-isolerend glas, een handvat geïnstalleerd in het midden van het warmte-isolerend glas en een lampbron geïnstalleerd op het handvat; de buitenste afdekking omvat een bovenste afdekking en een ringvormige afdekking verbonden met de bovenste afdekking; de bovenkant van de spiegel is voorzien van een opening; de lampbroncomponent omvat een lampbron en een warmte-isolerende bedekking die de lampbron bedekt; en het warmte-isolerende deksel van de lampcomponent bestaat uit een lampbron en een warmte-isolerende deksel dat de lampbron bedekt. Het lichaam is voorzien van een opening en een bodemventilatiegat met een opening aan de bovenkant van de richtspiegel; het reflectorsysteem is aangebracht in de buitenste afdekking en vormt een tegenstroomkanaal met de buitenste afdekking; het isolatieglas wordt geklemd tussen de spiegel en de ringafdekkingstap van de buitenafdekking en vormt een isolerende laagruimte met de reflector; en het isolatieglas en de reflector zijn geïnstalleerd tussen het isolatieglas en de reflector. Samengestelde pakkingen zijn samengesteld uit meerdere doorgangen die door gepaarde stroomdoorgangen en tussenlaagruimtes lopen.

LED6+6 internal camera


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, North Of Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China