Waarschuwingen bij het gebruik van de elektrische operatietafel

- Jul 23, 2019-

Voor chirurgie zijn de gebruikte operatiebedden volledig gedesinfecteerd. Bij het verkennen van de buikholte van het menselijk lichaam is een speciaal werkbed nodig dat kan worden gekanteld en opgetild. Bij orthopedische chirurgie is een hulptabel nodig om de ledemaat of het hoofd te fixeren. Wanneer de getroffen dieren rugligging, buikligging en zijligging hebben, kunnen geschikte verbanden worden gebruikt om een eenvoudige losmakende knoop te maken aan de proximale zijde van de wrat of het tarsale gewricht van de getroffen dieren. De ledematen worden bevestigd in de overeenkomstige delen van het werkbed door een elektrisch werkbed. Pas op dat u de knoop niet legt zodat deze aan het einde van de bewerking kan worden losgemaakt. Indien nodig moet de staart ook goed worden bevestigd.

Standaard chirurgische instrumenten zijn geschikt voor de meeste operaties. Speciale chirurgische instrumenten zijn alleen nodig voor speciale operaties zoals orthopedische chirurgie en thoracotomie. Afhankelijk van de verschillende toepassingen van chirurgische instrumenten, kunnen basischirurgische instrumenten worden gebruikt voor weefselafscheiding, hemostase en weefselsluiting. Speciale chirurgische instrumenten moeten worden aangevuld voor speciale operaties zoals ogen. Wanneer weefselafscheiding is voltooid, zijn scherpe instrumenten zoals scalpel, peesmes, schaar, pincet, wondhaken en openingsapparaten nodig. Wanneer hemostase is voltooid, zijn hemostatische pincetten en door ligatienaalden nodig. Voor weefselsluiting zijn steken zoals een rechte naald, ronde buignaald, Mitsubishi-naald, darmdraad, zijdedraad en naaldhouder nodig. De meeste operaties bestaan uit hun specifieke chirurgische basisinstrumenten. Bij gebruik bij abdominale exploratie kunnen bijvoorbeeld de chirurgische basisinstrumenten worden gekoppeld aan speciale instrumenten die overeenkomen met het doel van de operatie.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China