Kenmerken van het uitgebreide bedieningsbed

- Dec 11, 2017-

De zogenaamde uitgebreide operatie bed is om aan te passen aan een verscheidenheid van operaties ambulante operatie van het gebruik van het bed, die in het bed aan het begin van bepaalde bepalingen ontwerp.

De basisfunctie van het uitgebreide bedieningsbed is om de werkingspositie in te stellen, het veld Bewerking bloot te leggen en de werking soepel te laten verlopen. De vaak gebruikte chirurgische houding heeft in liggende positie liggende positie en zitplaats. Van toepassing op de hoofd- en nekkragen van borst en buik, urine- en gelaatstrekken en andere delen van de operatie, heeft het de volgende kenmerken:

1. Het chirurgische bed conformeert zich aan het ergonomische ontwerp en kan de arbeidsintensiteit van het medisch personeel effectief verminderen.

2. Het lichaam bestaat uit roestvrij staal gemaakt van aluminiumlegering kneedbaarheid gietijzer en andere geavanceerde materialen, de base lifting kolom en andere hoofdtransmissiestructuur bedekt met roestvrij staal.

3. Het type neemt toe, inclusief de C-vormige armleuning ingebouwde taillebrug, etc., volledig uitgerust, handig en veilig, hoge precisie controle, lange levensduur.