Bouw van een elektrisch tractiebed voor orthopedische chirurgie

- Mar 15, 2019-

Om beter te gebruiken, kan de huidige productspecificaties van elektrische orthopedische tractie bed voortententafel het frame, de interne steunpijler van het dijstootkussen roteren, gemakkelijk te installeren, orthopedisch tractieframe, heeft het elektrische orthopedische tractie werkende bed een draaibaar kader, steunpilaar aan patiënten in staat stellen een goede positie te bereiken. Het is eenvoudig te installeren en bespaart ruimte. De tractor is gemaakt van roestvrij staal.

Elektrisch bed orthopedische tractiebediening, dit type elektrische operatietafel maakt gebruik van een vijf-fasen side-column ontwerp. Afhankelijk van de behoefte aan bediening is het vouwen van de brugkist en de taillebrug eenvoudig te gebruiken voor de C-arm. Elektrisch orthopedisch tractiebed met roestvrijstalen motor, dubbelwerkende motorhefrug, linac lineaire motor, motorhefrug, T-vormig basisontwerp, dubbele bedieningsmodus, ingebouwde noodstroomvoorziening, rem en elektrische lift.

8801-3


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China