Bouw van orthopedisch bed

- Apr 02, 2019-

Bouw van orthopedisch bed

Orthopedische multifunctionele operatietafel, met betrekking tot orthopedische medische apparatuur fabricagetechnologie, is geschikt voor routinematige orthopedische chirurgie en breuktractie, gesloten manipulatieve reductie bij tractie, gipsverband in alle delen van het lichaam van gewonden en zieken. Het is hoofdzakelijk samengesteld uit een hoofdframe, bedpaneel, tractie aan de bovenste ledematen, Thomas frame, demontage onderste bed van de onderste ledematen, voorste en achterste hefstijlen, vaste schoenen handtractieapparaat, kniegewrichtbeugel, onderste ledemaat tractiearm, chassis.

Het gebruiksmodel heeft een redelijke structuur en complete functies en kan voldoen aan de vereisten van verschillende orthopedische operaties, vooral wanneer tractie- en reductiewerkzaamheden worden uitgevoerd zonder het operatiekan te veranderen, wat de kwaliteit van de medische behandeling effectief kan verbeteren en het voorkomen van medische handelingen kan verminderen. ongevallen; voor patiënten met ledemaatfracturen kan het gebruik van het operatiekan van het gebruiksmodel niet alleen de werkintensiteit van medisch personeel verminderen, maar ook de werkintensiteit van medisch personeel verminderen. Om de kwaliteit van de restauratie te verbeteren en het risico dat kan optreden bij de restauratie te verminderen.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http://www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China