Design Concept van elektrische verpleegbed

- Jan 24, 2019-

1. veiligheid beginsel omdat de intelligente verpleging bed rechtstreeks contact en werkt het lichaam van de ouderen en patiënten, en is gevoeliger voor schade dan de gezonde mensen, de eis van de veiligheid van de intelligente verpleegbed is zeer hoog. Of het nu de structuur van intelligente verpleegbed of het ontwerp van het controlesysteem, is veiligheid altijd de meeste prioriteit-principe. Bijvoorbeeld in de ontwerpmethodiek, moet er geen interferentie, de stijfheid en sterkte van de structuur moet worden overgelaten genoeg marge, rekening houden met dat de verschillende voorwaarden beperken.

2. humanisering, comfort beginsel, humanisering en comfort design zijn uitbreidingen van usability design. Intelligente verpleegbed moet meer van de aspecten van de menselijke fysiologische structuur, psychologische situatie en gedrag gewoonten volgens menselijke fysiologische principes worden beschouwd. Bijvoorbeeld, de structuur van elk deel moet overeenkomen met de grootte van het menselijk lichaam; de versnelling moet worden geminimaliseerd in het ontwerp, enzovoort.

3. het principe van functionele diversificatie in het proces van intelligente verpleging.

Verschillende gebruikers hebben vaak verschillende functionele vereisten voor verpleegkunde bedden. Naast de vereisten van de positie van de fundamentele lichaam zijn er meer eisen zoals eten, wassen, ontlasting, enzovoort.

4. het beginsel van lichtgewicht is te verminderen energie verbruik en motion traagheid. Intelligente verpleegbed moet volgen het principe van lichtgewicht met waarborging van haar functie en veiligheid. Dit niet alleen bespaart materialen, vermindert kosten, maar vermindert ook de traagheid van beweging. Het is zeer gunstig voor het afsluiten van een onderdeel. De kosten van het vervoer en het gebruik van intelligente verpleegbed sterk teruggebracht. Multifunctionele verpleegbed, ook bekend als intelligente elektrische verpleegbed, wordt begunstigd door veel oude vrienden en jonge kinderen vanwege het handige gebruik ervan, die aanzienlijk de belasting van verpleegkundigen vermindert. Met het toenemend aantal ouderen in China, zal de vraag naar multi-functionele verpleeg bedden en thuis verpleging blijven toenemen.

MSC-DDC2


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website:http://www.Vega-Medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China