Ontwerpprincipe van hydraulisch systeem voor elektrisch bed

- Jan 08, 2019-

Het elektrisch bedienend bed is geschikt voor hoofd en nek, thorax en buik, ledematen, urine en vijf organen. Het voldoet aan de behoeften van de menselijke anatomie en medische zorg. Het heeft de volgende kenmerken:

(1) Het voldoet aan ergonomisch ontwerp en kan de arbeidsintensiteit van medisch personeel effectief verminderen.

(2) Mooie verschijning, hoge oppervlakteafwerking, corrosieweerstand, hoge mechanische sterkte na het bespuiten. De machinebehuizing is gemaakt van roestvrij staal, aluminiumlegering, nodulair gietijzer en andere geavanceerde materialen. De hoofdtransmissiestructuren zoals basis en hefkolom zijn allemaal bedekt met roestvrij staal. Het bedboard is samengesteld uit bakeliet met hoge sterkte met aangroeiwerende en zuur-alkalibestendigheid. Het is vuurvast en duurzaam, en heeft een goede penetratie van röntgenstralen. Geleidende matrassen kunnen doorlig- en statische elektriciteit voorkomen.

(3) Meerdere types, inclusief ingebouwde taillebrug, vijf gedeeltelijke kolommen, C-arm-katheter, enz. Handige, veilige, complete, precieze bediening en lange levensduur.

(4) Het intelligente, computergestuurde bed is de laatste jaren enorm toegenomen, gecontroleerd door een computerbesturingssysteem en een enkele sleutel van alle posities.

(5) Vaak uitgerust met een verscheidenheid aan reserveonderdelen om uitrustingsfuncties uit te breiden, geschikt voor chirurgie, gynaecologie, urologie, oogheelkunde, plastische chirurgie, anorectologie, keel- en oorheelkunde en andere afdelingen.

Werkend principe

Het elektrische bedieningsbed wordt aangedreven door elektro-hydraulische druk en bestaat uit bedieningsschakelaars, snelheidsregelkleppen en elektromagnetische kleppen. De hydraulische krachtbron wordt geleverd door de elektrohydraulische tandwielpomp om de heen en weer gaande beweging van elke bidirectionele hydraulische cilinder te regelen. Het bedieningsbed wordt geregeld door de sleutel van het handvat om van positie te veranderen, zoals de links-rechts kanteling, de taille-achter kanteling, de beweging en bevestiging, enz. Zorg dat het voldoet aan de vereisten van de bediening.

(1) Hydraulisch systeem: hydraulisch systeem van elektrische operatietafel. Het hydraulisch systeem wordt gekenmerkt door compacte structuur, klein volume, lichtgewicht, met geringe geluidssterkte, stabiele controle, gemakkelijke installatie en algemene lay-out. Het hydraulische systeem omvat een olietank, eenrichtingsklep, elektromagnetische klep, ontlastklep, cysticumaccumulator, manometer, gasklep en cilinder, enz. De cystische accu kan worden gebruikt als een voedingsbron om drukolie op te slaan en energie vrij te geven wanneer dat nodig is. De druk wordt automatisch gecompenseerd volgens de manometer. Aandrijfmotoren worden onafhankelijk aangedreven door hun respectieve ondersteunende drivers. De twee zijden van het bed zijn uitgerust met bedregelaars met nauwe bediening en verschillende bewegingsbedieningen kunnen worden uitgevoerd door handregelaars.

(2) Circuit systeem: de parameters van elektrische operatietafel worden gecontroleerd door microprocessor. De microprocessor is verbonden met de hydraulische en motoractuators via de besturingsaandrijving. De hydraulische en motoraandrijvingen worden gebruikt om verschillende bewegingen van het bedieningsbed te voltooien, inclusief voorwaartse en achterwaartse beweging, longitudinale beweging, hefbeweging en bedrotatie. Het ontwerp van de microprocessor kan het ontwerp van de schakeling vereenvoudigen, de foutpunten in de lijn sterk verminderen en de betrouwbaarheid van de actie waarborgen.