Differentiële evaluatie en selectie van technische parameters van Shadowless Lamp for Surgery

- May 22, 2019-

Voor de identificatie en evaluatie van de technische parameters van een schaduwloze lamp, moeten veel factoren worden overwogen en een uitgebreide overweging is vereist, maar de meest elementaire aspecten zijn als volgt:

Ten eerste worden de bestralingsafstand en -diepte gewoonlijk gegeven door de fabrikant van de schaduwloze lamp. De meeste schaduwloze lampen hebben een verlichtingsafstand van ongeveer 70 - 140 cm of 60 - 130 cm, wat betekent dat schaduwloze lampen op deze afstand het beste schaduwloze effect hebben. Over het algemeen geldt dat hoe groter de lamphouder (lamp met één kop) of hoe groter het aantal koplampen, hoe beter de verlichtingsdiepte en hoe beter geschikt voor diepe operaties. Dit is ook de reden waarom sommige complexe operaties vaak grote besturingslichten kiezen.

Ten tweede zijn belichting en kleurtemperatuurverlichting en kleurtemperatuur in feite een benaderend concept, dat wordt gebruikt om de belichtingsintensiteit van schaduwloze lampen te beschrijven. Meestal denken we dat de ideale schaduwloze lamp de benadering is van licht en zonlicht.

3. Het aantal verbindingen en de stabiliteit en flexibiliteit van de lamparm. Om de schaduwloze lamp te helpen alle delen van de laesie te bestralen, hopen we dat hoe meer gewrichten de schaduwloze lamp heeft, hoe beter de rotatiehoek van elk gewricht. Over het algemeen moet een goede schaduwloze lamp zes groepen verbindingen hebben en elke groep gezamenlijke rotatiehoek is groter dan 300 graden, bij voorkeur 360 graden. Maar de schaduwloze lamp kan niet oneindig bewegen. We willen niet rennen wanneer we de schaduwloze lamp ontmoeten, dus we kunnen de positie voor de schaduwloze lamp niet repareren. Meestal definiëren we de mate van vrijheid van de schaduwlamp op deze manier. Dat wil zeggen, wanneer de externe kracht uitgeoefend op de schaduwlamp minder is dan 20 Newton, mag de schaduwlamp niet bewegen, zolang de externe kracht groter is dan 20 Newton, kan de schaduwlamp naar believen bewegen. Mingtai LED chirurgische schaduwloze lamp in dit verband.

4. Temperatuurstijging en temperatuurstijging bij hoge temperatuurstijging van een schaduwloze lamp zijn dergelijke concepten. Ze verwijzen naar de temperatuurstijging van het focusgebied van de patiënt in tijdseenheid wanneer de schaduwloze lamp de focus van de patiënt bestraalt. Vanwege de gevoeligheid van temperatuur voor infectie, zijn schaduwloze lampen meestal nodig om een temperatuurstijging van minder dan 2 graden per uur te krijgen. Dezelfde temperatuur heeft ook een grote invloed op de levensduur van elektronische apparaten, circuits en lampen in de lamp. Statistieken tonen aan dat de meeste schaduwloze lampschade te maken heeft met temperatuur. Op deze manier wordt de warmtedissipatie van de schaduwloze lamp zelf en de hoge temperatuurstabiliteit na langdurig gebruik ook een evaluatiestandaard. Sommige lampen zullen hun eigen ontwerp of infrarode warmteabsorptie aannemen om hun prestaties te verbeteren.

VG-700700


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China