Elektrisch verpleegbed handige plaats

- Oct 09, 2018-

Langzaam stapte in een vergrijzende samenleving, sommige mensen ervaren familieleden zorg voor ouderen, verlamming van de oude man is hard werken, willen vaak wenden tot de oude, vaak tot de oude man massage, vermijd het ontstaan van doorliggen, de oude man lag op de inactieve voor een lange tijd in verschillende lichaamsfuncties zijn gedegradeerd, vatbaar voor constipatie, dus wil een sap dieet voor de oude man geven, zorg ervoor dat de oude man dit aspect draagt, zal harder zijn, urine is niet duidelijk in de tijd , de oude man zal zich heel ongemakkelijk voelen.


Met elektrische verpleegbedden kunnen elektrische draaibedden niet alleen automatisch urine en ontlasting van patiënten reinigen, maar ook professionele multifunctionele verpleegbedden en matrassen voor verpleegbedden leveren. Multifunctionele verpleegbedden kunnen patiënten helpen om te keren, op te tillen, benen op te tillen, benen te buigen en andere functies, en speciale matrassen kunnen doorligwonden voorkomen en verminderen.


Elektrisch automatisch systeem van het verpleegbed: na de ontlading bij patiënten met groot / plas, sensor automatische waarneming, het strooisel extract onmiddellijk en verplettering wordt opgeslagen in het vuil in het vat, na de urine, schoon, warm water door de verschillende automatische mondstuk , wassen met een set van privé delen en intern implementeren, uiteindelijk heeft elk mondstuk ook de functie van het drogen van de heup en de privé delen, direct droog met warme wind. Volautomatische intelligente inductie, afzuiging, reiniging, drogen van alle processen. Het kan patiënten schoon en droog houden en het probleem van ontlasting en plassen gemakkelijk oplossen.


Het kan niet alleen het lijden van patiënten verminderen, maar ook het werk van verplegend personeel verminderen, zodat ze meer tijd en energie kunnen hebben om voor andere behoeften van ouderen te zorgen, en ook de kwaliteit van het leven van het gezin als een geheel.

MSC-DDC3.jpg

Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China