Elektrisch obstakelbed voor gynaecologie om te voldoen aan de behoeften van de ontwikkeling van medische technologie obstetrische bed

- Mar 27, 2019-

Tegenwoordig gaan wetenschap en technologie elke dag verder. Zo snel mogelijk ontwikkelen de technologie en economie van China zich snel. Het is al de leider van ontwikkelingslanden. In China met uitgestrekt grondgebied zijn er echter nog steeds regio's met achterstand op het gebied van wetenschap en technologie en economie, zelfs op het niveau van de jaren zeventig. Bijvoorbeeld, medische apparaten in de medische industrie, moederschap heeft ziekenhuizen, gynaecologische bedden, verpleegsters en artsen. Materiële en achtergebleven zwangerschapsgebieden kunnen mensen alleen vinden om het concept te leveren. Het is totaal anders, en het is nog lang niet aangepast aan de behoeften van de medische ontwikkelingsbedontwikkeling van vandaag.

Er zijn meer dan 400.000 medische instellingen op alle niveaus, waaronder grote, middelgrote en kleine gezondheidscentra, gezinsplanning en kraamverzekeringsstations. De functionele vraag van gynaecologische operatiekamers in China is ongeveer honderdduizenden of meer, inclusief gynaecologische onderzoeksbedden. Internationale grote afnemers zijn op de markt gekomen om te kopen, wat zeker een goed effect zal hebben op de brede vooruitzichten van de productiebedmarkt. Het is wel verstaan dat de prijs van elektrische kraambed op tentoonstelling op deze tentoonstelling is 1-30.000 yuan, terwijl de prijs van geïmporteerde producten van hetzelfde type 6-200.000 yuan is. Daarom is het concurrentievermogen van binnenlandse fabrikanten erg groot. Als elektrische kraambanken er hard aan werken om de technische kwaliteit van producten te verbeteren, zullen ze een rijk rendement opleveren. De export van producten, de toegang tot de internationale markt en de toename van inkomsten uit buitenlandse valuta zorgen ongetwijfeld voor vitaliteit bij veel fabrikanten van huishoudelijke apparaten. Verschillende landen hebben verschillende vereisten voor producten. Als de producten worden verkocht aan het Midden-Oosten, Afrika en andere plaatsen, ligt de nadruk op het economische en praktische type, terwijl de Verenigde Staten, Europa, Japan, Singapore en andere landen en regio's het luxe type functies vereisen. Daarom hebben alleen de Verenigde Staten, Europa, Japan, Singapore en andere landen en regio's het luxe type functies nodig. Alleen door de productkwaliteit en technische sterkte te verbeteren en inzicht te krijgen in de ontwikkelingsrichting van de markt kunnen we onoverwinnelijk blijven in de internationale marktconcurrentie.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China