Dagelijks onderhoud en voorzorgsmaatregelen voor elektrische operatietafels

- Oct 16, 2018-

1. Het elektrische bed moet voor en na de operatie worden gereinigd en gedesinfecteerd en het bed en de accessoires moeten worden schoongemaakt met een zwak basisch detergent dat oppervlakteactieve stoffen en fosfaat bevat. Desinfectie van het operatiekan moet worden verdund met een op acetaldehyde gebaseerd oppervlakdesinfecteermiddel om het operatiekan te desinfecteren. Chloor, chloorbevattende verbindingen en mengsels die ethanol bevatten, mogen niet worden gebruikt om corrosie van het metalen oppervlak te voorkomen. Spuit of spoel de voet niet af met reinigingsmiddel of water om kortsluiting, roest of storing van het interne elektrische regelsysteem te voorkomen.

2. Om de operatietafel te verplaatsen, zet u de stroomschakelaar aan (u moet de netwerkvoeding inschakelen wanneer de batterij bijna leeg is) en drukt u op de knop basismobiliteit en de samengestelde knop op de controller om de operatietafel beweegbaar te maken. Het is noodzakelijk om de operatietafel voor een lange tijd te verplaatsen en de stroomschakelaar kan worden uitgeschakeld wanneer de operatietafel zich in een verplaatsbare staat bevindt.

Na elk gebruik en reiniging moet de operatietafel in de horizontale en minimale positie staan, de stroomschakelaar uitschakelen en de stroomtoevoer afsluiten.

3. Voorkom letsel door ongeval

(1) Voorkomen van storten: na het openen van de basisrem is het bed niet vergrendeld en vastgezet. Op dit moment kan de operatietafel of de verschuivingspatiënt worden bediend en kan het operatiegedeelte worden verplaatst, gedumpt of valt de patiënt. Daarom moet het operatiekan worden vergrendeld nadat de aanpassingsbewerking is voltooid.

(2) Voorkom beknelling of beknelling: plaats bij het loslaten van de basisrem uw voet niet onder de basis.

(3) Voorkom struikelen: het netsnoer is in een geschikte positie geplaatst om struikelen tijdens het lopen te voorkomen.

(4) Voorkom elektrische schokken: Bedien of repareer de operatietafel niet wanneer de elektrische toegangsklep of de besturingscomponenten zijn verwijderd.

(5) Brandwonden voorkomen: bij gebruik van een elektrisch mes, voorkomen dat de huid van de patiënt de metalen delen van het operatiegedeelte raakt om bypass-brandwonden te voorkomen. Het handbedieningspaneel moet aan de zijhek van het bed worden gehangen. De lijn moet knijpen, verpletteren en lijnbeschadiging voorkomen.

4. Plaats geen zware voorwerpen op het netsnoer of laat het wagentje niet over het netsnoer lopen.

5. Bij gebruik van de beenplaat en de voetplaat, kan de patiënt niet rechtstreeks op de beenplaat en de voetplaat zitten, om te voorkomen dat de beenplaat en de voetplaat breken, wat een ongeluk veroorzaakt.

6. Wanneer u de armleuningplaat gebruikt, mag deze niet te veel worden belast en moeten er zware voorwerpen worden geplaatst om te voorkomen dat de armleuningplaat breekt.

7. Plaats geen voorwerpen, accessoires of zware voorwerpen op de buitenste afdekking van de bedieningsbodem.

8. Doe goed werk in het onderdelenbeheer. Wanneer het niet in gebruik is, moet het op een ordentelijke manier op een speciale plaatsing worden geplaatst en regelmatig worden gecontroleerd om verlies en schade te voorkomen.

9. Beheers de juiste afstelmethode van het bed en het gebruik en de installatiemethoden van verschillende accessoires.

10. Controleer regelmatig de werking van het operatiekan en het onderhoud moet door vakmensen worden uitgevoerd. Zorg dat de operatie nodig is.

11. Nadat de operatietafel is gebruikt, moet deze schoon zijn en droog worden gehouden om te voorkomen dat de interne elektrische apparaten van de operatietafel door vocht worden beschadigd.

12. De controller moet schoon en droog worden gehouden. Hij kan na gebruik op de geleiderails aan beide zijden van de operatietafel worden gehangen en mag niet naar believen worden geplaatst.

13. Controleer altijd het netsnoer en de handheld-controller op beschadiging en breuk en zorg ervoor dat ze niet door andere voorwerpen worden geraakt.

14. Als de operatietafel naar links en rechts wordt gekanteld en naar voren en naar achteren wordt gekanteld, wordt de lichaamshouding van de patiënt vastgezet met behulp van het steunframe en het lichaam van de riem om te voorkomen dat de patiënt wegglijdt als gevolg van onopzettelijk gebruik.

15. De noodzakelijke inspectie en routine-onderhoud van de operatietafel moet op regelmatige basis worden uitgevoerd.

02A-1

Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China