Zorg ervoor dat de soepele werking, het universele onderhoud van het bed niet wordt genegeerd

- Nov 23, 2018-

Iedereen weet dat ziekenhuispersoneel over het algemeen nerveus is tijdens een operatie. Om de goede werking van de operatie te garanderen, moet de apparatuur die bij de bediening wordt gebruikt natuurlijk compleet zijn en veilig zijn. Neem het universele bedieningsbed. Het wordt vaak gebruikt in de operatiekamer en speelt een vitale rol. Hoe kunnen we deze apparatuur beter onderhouden om de goede werking van de operatie te garanderen?

Allereerst moet het ziekenhuis bij het kopen van een operatiekamer de gebruiksinstructies volgen en op de juiste manier installeren om ervoor te zorgen dat elk onderdeel in de beste staat verkeert. Bovendien is het bij normaal gebruik ook noodzakelijk om het te controleren. .

Vervolgens moet het universele bedieningsbed een zeker weerstandsvermogen hebben, omdat de patiënt moet gaan liggen, dus elk krachtgedeelte op het bed moet zorgvuldig worden gecontroleerd om de laswerkzaamheden uit te voeren om de dichtheid van de onderdelen te waarborgen.

Tenslotte, let op de ontwikkeling van de schoonmaakwerkzaamheden. Na elke operatie zal het bed onvermijdelijk worden gekleurd met bloed en andere vlekken. Als ziekenhuispersoneel is het noodzakelijk regelmatig schoon te maken om ervoor te zorgen dat de netheid van de patiënt de nerveuze stemming van de patiënt kan verlichten.

轮播4


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China