Functionele kenmerken van het medische centrale bewakingssysteem

- Sep 19, 2018-

In de medische elektronische apparatuur is het centrale bewakingssysteem van groot belang, dat verschillende bewakingsinrichtingen combineert om de fysiologische parameters, toestand en gedrag van patiënten in meerdere bedden te bewaken. Anderzijds kan het centrale bewakingssysteem ook alle pc-beheersystemen van het ziekenhuis opzetten via RS232 seriële bus, USB-bus of speciale lijn voor het verzenden en uitwisselen van informatie en het delen van bronnen tussen afdelingen. Daarom is de ontwikkeling van een geavanceerdere centrale bewakingssysteem en de ontwikkeling van het netwerk een onvermijdelijke trend op het gebied van monitoring in medische elektronica.


Het centrale bewakingssysteem is verbonden met de bedmonitor door een of meer centrale bewakingsstations. Dit schema heeft duidelijke voordelen. Werkefficiëntie verbeteren; Patiënten kunnen overal worden gevolgd. Houd dezelfde bewaarmodus aan en ga zo maar door.


Belangrijkste kenmerken:

1. Modulaire structuur

2. Zeer geïntegreerd

3. Digitalisering van producten

4. Online communicatie

5. Handig en redelijk interface- en uiterlijkontwerp

6. Liquid crystal-technologie.

Tegelijkertijd heeft het: een levendige en flexibele weergavemodus, een krachtige analysefunctie, een multifunctioneel en eenvoudig besturingssysteem en een krachtige netwerkbeheerfunctie.

Het medische controlesysteem ontwikkelde zich van het monitoren van individuele fysiologische parameters tot het gecombineerd bewaken van de hartfrequentie van de mens, de lichaamstemperatuur, de ademhaling, de bloeddruk en de zuurstofverzadiging, en ontwikkelde zich van het bewaken van één bed tot het gelijktijdig bewaken van meerdere bedden. In het bijzonder kan het centrale bewakingssysteem continu meerdere bedden op hetzelfde tijdstip dag en nacht monitoren en snel en nauwkeurig de veranderingen van de fysiologische parameters van de patiënt begrijpen. In het geval van een afwijking roept het de politie onmiddellijk op en waarschuwt de arts om te allen tijde te redden, wat het sterftecijfer van ernstig zieke patiënten aanzienlijk vermindert en een hoge klinische waarde heeft. Centraal monitoringsysteemoverzicht het centrale bewakingssysteem kan worden aangesloten met meerdere meerparameters naast het bed en tegelijkertijd patiënten met meerdere bedden en andere belangrijke fysiologische parameters monitoren, waardoor de gecentraliseerde bewaking van ICU, CCU en andere afdelingen wordt gerealiseerd. De centrale bewakingsgastheer vormt de kern van het hele bewakingssysteem. Het systeem gebruikt speciale multi-user real-time netwerkhardware en communiceert met de bedmonitor via de uitbreidingsdoos van de systeeminterface om het doel van centrale bewaking te bereiken.

PM-9000CMS..jpg


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China