Ziekenhuisstandaarduitrusting overdracht voertuig introductie

- Sep 05, 2018-

Een transferwagen, ook wel transferbed genoemd, is een speciaal medisch bed dat wordt gebruikt om een patiënt van bed naar bed en van de operatietafel naar de verpleegafdeling of vanuit een ambulance over te brengen. De toepassing van transporter lost de moeilijkheid van patiënten van de operatietafel naar de afdeling na de operatie op en vermindert de pijn en moeilijkheden die patiënten worden geboden door het traditionele optillen en overbrengen van de hand. Nu alle grote ziekenhuizen in gebruik zijn, heeft het ziekenhuis medische apparatuur nodig gehad.


Met het internationaal geavanceerde centrale bedieningsremsysteem is de beweging van de platte auto stabiel, betrouwbaar en licht. Het heffen, kantelen en kantelen van het bedlichaam wordt bediend door pedalen aan beide zijden van het bedlichaam. De kop is voorzien van een centraal bedieningsrempedaal; PP-materiaal wordt gebruikt om de onderkant te vormen, gemakkelijk te reinigen. De voorkant van de auto is verdeeld in twee delen, die is ontworpen om de balkkolom met grote geïmporteerde hydraulische balk te ondersteunen. Het is uitgerust met een volledig omgekeerde leuning van aluminiumlegering, infuusrek en drainagehaak. De speciale medische wielen maken het voertuig stabiel, betrouwbaar en licht. Het is de beste keus voor noodsituatieruimte, ICU, afdeling om patiënten te vervoeren en wanneer noodsituatieruimte, ICU-bed.


De veiligheid, betrouwbaarheid en uitvoerbaarheid van platte auto's bereiken internationaal niveau.


Ongeacht de positie van de patiënt, druk gewoon op een knop en het ingebouwde weegsysteem kan het gewicht van de patiënt meten en de waarde klopt.

QXC-016A..jpg


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China