Hoe verandert de shadowless Ledlamp richting tijdens de operatie?

- Nov 16, 2018-

Hoe verandert de shadowless Ledlamp richting tijdens de operatie?

De vaak gebruikte apparatuur is in het proces van chirurgie in de ziekenhuizen, de LED shadowless lamp, die een onmisbaar belangrijke apparatuur is voor de verlichting van de chirurgische site. Het biedt veel gemak voor de bewerking. Natuurlijk, voor de dokter zelf speelt ook een rol. Een grote rol, het is vermeldenswaard dat het blijven werken voor een lange tijd zonder emitterende warmtebronnen kunnen moet, omdat oververhitting zal de exploitant ongemakkelijk, en zal het weefsel in het chirurgische gebied, dus beïnvloeden de werking ook droog. Het effect en vervolgens, hoe werkt de LED shadowless lamp verandering richting tijdens de operatie?

De LED shadowless lamp moet zitten kundig voor continu wijzigen positie en richting tijdens de operatie, de operatie methode moet eenvoudig, flexibel, licht en de rem moet snel en doeltreffend. In de centrale ligging van het lamphuis van het apparaat, moet zij worden uitgerust met een handvat steriliseerbare operatie. De beter product is ook uitgerust met een diep-verlichte lichtgeleider lichte vezel, wat zuinig en veilig. De economie verwijst vooral naar de hoge lichtopbrengst van de lichtbron. Laag energieverbruik en een lange levensduur. Het lichaam van de chirurgische shadowless lamp bestaat bij voorkeur uit een materiaal dat is moeilijk te houden tot stof. Aangezien de structuur van het apparaat relatief groot en complex is, is het belangrijk om te overwegen de veiligheid.

VG-720520 with external camera


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China