Hoe kiest u het juiste elektrische hospiatl zorg bed?

- Sep 28, 2018-

De patiënt dat gebruik elektrische verpleegkundige bed vaak is de patiënt die niet kan zorgen voor zichzelf voor het leven meer, wat moet zien is vooral het bed of verpleegkundige brengt gemak aan verpleegkundige personeel of om te laten de patiënt die inconveniently meer beweegt onafhankelijke.


Een goede multifunctionele elektrische bed heeft ingebouwde urinoir, mobiele urinoir dekking, roerende klankbord aan de voorkant van het urinoir, warme en koude opslagtank, koud en warm water, Verwarming van apparaat, koud en warm water overbrengen van apparaat, interne hete lucht fan, fan van de externe hete lucht, koude en warm water gun automatische waterpistool en elders, die een volledige handmatige verlichting systeem vormen.


Elektrische verpleegbed lie down functie hebben zitten, bed lichaam terug in 0 ° tot 80 ° binnen de werkingssfeer van een hijs been plaat kan worden binnen het bereik van 0 ° - 50 ° elke JiangSheng, patiënten kunnen zitten in bed naar de juiste hoek selecteert om te voldoen aan het diner , geneeskunde, drinkwater, wassen voeten, lezen van boeken en kranten, TV kijken, en de noodzaak van matige lichaamsbeweging nemen


Elektrische verpleeg bedden kunnen ook helpen met haren wassen en voet wassen. Als gevolg van langdurige bedrust, spier en bloedvaten zijn geperst, onderste ledematen doorbloeding van patiënten met energieverlies en semi-energieverlies is vaak langzamer.


Het hebben van een goede elektrische verpleegbed patiënten maken een omgeving van comfortabele revalidatie te helpen is de beste behandeling voor patiënten om te herstellen.

MSC-DDC3.jpg


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China