Hoe de lamp van een operatie shadowless lamp te reinigen?

- Oct 29, 2018-

Als een belangrijke uitrusting van een schaduwloze lamp, moet deze worden afgeveegd. Als een belangrijke uitrusting in de operatiekamer moet de schaduwloze lamp worden gehandhaafd bij dagelijks gebruik van de traditionele Chinese geneeskunde om problemen tijdens de volgende operatie te voorkomen.

Dagelijkse inspectie: veelgebruikte inspectiemethode van de werktoestand van de lamp: plaats een stuk wit papier in het werkgebied, als er boogschaduw is, vervang dan de bijbehorende lamp. Inspectiemethode voor het op zijn plaats steriliseren van de hendel: twee klikken tijdens de installatie. Reinigingsmethode: gebruik zwak alkalisch oplosmiddel (zeepwater) om het uiterlijk te wassen; Vermijd het gebruik van chloorlotion (schadelijk metaal) en alcohollotion (beschadiging van plastic en verf). Maandelijkse controle: controleer vooral of het stand-bysysteem normaal is. Methoden: schakel de 220V-voeding uit en kijk of de back-upstroom is geactiveerd. De levensduur van de lamp is gemiddeld 1000 uur, en de lamphouder wordt in principe eenmaal per jaar vervangen. Het uitgangspunt is om de lamp te gebruiken die is opgegeven door ALM. Met de voortdurende vooruitgang van medische en gezondheidsondernemingen wordt de eis voor medische apparatuur steeds hoger. Shadowless lamp, als een operatiekamer apparatuur, is meer en meer aandacht gekregen door ziekenhuizen.

In de huidige operatiekameruitrusting is de operatie-shadowless-lamp een soort van belangrijker apparatuur, die kan voldoen aan het gebruik van de werkverlichting.

VG06


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China