Hoe maak je de medische hanger duurzamer?

- Feb 08, 2018-

In de medische industrie is de toepassing van een chirurgische hanger de operatiekamer voor veel artsen die veel gemak brengen, maar ook een sterke garantie biedt voor medische aandoeningen voor veel patiënten, maar het onderhoud ervan kan ook niet worden genegeerd, alle onderdelen zijn zeer belangrijk, deze onderdelen moeten goed worden onderhouden. Dus, moet je aandacht besteden aan wat het werk is?

1, is een strikte toepassing vereist voor de toepassing van componenten op het apparaat. Als de prestaties niet voldoen aan de standaardnorm, moet deze op tijd worden vernietigd om de werking van de hele apparatuur niet te beïnvloeden.

2, alle gestresste onderdelen in de apparatuur zijn belangrijke onderhoudsonderdelen. We moeten de mate van vermoeidheid van het metaal zeer goed kennen, of er scheuren in de laspositie zijn en of er problemen in de constructie zijn. Bij het lassen van deze krachten en de abnormale omstandigheden in het door warmte aangetaste gebied van het lassen, moeten de maatregelen op tijd worden genomen.

Bij het testen van de onderdelen van de chirurgische plafondhanger in de operatiekamer, kunnen we de volgende stappen raadplegen: als deze 80 uur is gebruikt, wordt deze tijdig geïnspecteerd. Controleer de stevigheid van alle verbindende onderdelen bij het vervangen van de aandrijving. Als er een losse situatie is, moet deze op tijd worden aangescherpt. Als er een abnormaal geluid is, moet dit onmiddellijk worden gecontroleerd en tegelijkertijd worden opgenomen.

Het juiste gebruik van operatiekamer ICU hanger operatiezaal apparatuur onderhoud werk, aandacht, vertraagde het uiterlijk van abnormaal probleem, of gewoon tijd om te verschijnen in het probleem tijdig maatregelen nemen om het probleem op te lossen, om de uitbreiding te voorkomen, kan worden gebruikt in de normale situatie kan het leven ook meer tijd krijgen.