Intensieve zorgintensiteit voor intensive care op ICU

- Mar 20, 2018-

Met de vooruitgang van wetenschap en technologie en de vooruitgang van de geneeskunde zijn de typen, materialen, structuren en functies van de operatiekamers in de operatiekamers van verschillende afdelingen in ziekenhuizen allemaal verschillend. Welke rol speelt het intensive care bed op de intensive care? Hoe een goed apparaat kiezen? Vega Medical Equipment (Shanghai) voor uw specifieke analyse.

IC intensieve zorg bed is belangrijk voor langdurig bedlegerige patiënten om de voedingstoestand en dosisaanpassing te controleren, kan voorbereid zijn om de hoeveelheid dialyse te controleren en te regelen, enz. Uitgerust met een achtergelaten vloeibaar kristal lichtgevend display, kan tegelijkertijd de patiënt weergeven gewichtsverschil, en heeft een gewicht Bevriezing en het verlaten van het bed alarmfunctie, onze apparatuur is gemaakt van acryl materiaal bed board, optionele koolstofvezel materiaal bed board, met een hoge lichtdoorlatendheid, kan worden uitgevoerd zonder de patiënt te verplaatsen, en nog belangrijker is de dubbele voedingsmodus In eenvoudige bewoordingen is het mogelijk om wisselstroom te gebruiken, en het bed is ook uitgerust met twee oplaadbare batterijen met grote capaciteit, die nog steeds elektrische aanpassing en weging van het bed zonder wisselstroom kunnen realiseren en de andere afdelingen buiten de wijk. Inspectie en behandeling.

De elektrische bedden van het bedrijf zijn over het algemeen uitgerust met één kantelbare kantel-, lig-, kanteldag- en vrijetijdsmodi, evenals de algehele gebalanceerde lift, de hefarmen aan de voor- en achterkant, de hefbrug achteraan en de beenflexie en -verlenging. Door aanpassing van het bedlichaam om verschillende hoogten van zorgvereisten, door de veranderingen in de rug en beenaanpassing te bereiken, om verschillende lichaamshouding, zittingshouding te bereiken, om de verschillende behoeften van het comfort van het menselijke lichaam te bereiken

2.jpg

Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China