Intelligente regeling van multifunctioneel elektrisch ziekenhuisbed

- Sep 29, 2018-

Intelligente regeling van multifunctioneel elektrisch ziekenhuisbed

Het multifunctionele elektrische bed is een medisch instrument waarmee de patiënt kan rusten en recupereren. Om de intelligente besturing van het elektrische verpleegbed door het besturingssysteem te vergemakkelijken en de actuele werkstatus van het bed te begrijpen, is het zeer noodzakelijk om het nodige aantal sensoren op de bodem van het elektrische bed te plaatsen. Met de gegevens teruggestuurd door de sensor, kan het besturingssysteem de bewegingstoestand van het bedpaneel in realtime begrijpen en besturen, en voorkomen dat de interferentie van verschillende mechanismen of de overloop van de lineaire motor onnodige schade aan het bed en het personeel veroorzaakt. . De sensor maakt voornamelijk gebruik van de positiesensor, inclusief eindschakelaar en naderingsschakelaar. Het gehele verpleegbed bestaat uit verschillende onafhankelijke mechanismen, die elk overeenkomen met meer dan één vrijheidsgraad. Onder de verenigde co-conditioning controle van het totale controlesysteem vormen deze mechanismen een multi-keten systeem, waardoor het bed een specifieke houding aanneemt door de bewegingscoördinatie van elk bedpaneel. Daarom is het besturingssysteem een belangrijk onderdeel van het gehele verpleegbed, dat nauw gerelateerd is aan het structurele ontwerp van het verpleegbed en de selectie van de motor. Voordat het besturingssysteem wordt voltooid, moeten het structurele ontwerp, de kinematica en de dynamiek van het verpleegbed worden voltooid.


De besturing van de bedpositie is samengesteld uit een computerbesturingssysteem met een enkele chip, dat het gehele medische elektrische bedsysteem bewaakt, inclusief het ontvangen van de invoer van toetsenbord- en sensorpositiesignaal en het besturingssignaal van de uitvoermotor.

MSC-DDC5.jpg


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China