Introductie van mobiele LED chirurgische schaduwloze lamp

- Nov 29, 2019-

De beweegbare led chirurgische schaduwloze lamp, de verstelbare schakelaar is aangebracht op de beweegbare beugel en de horizontaal uitgestrekte arm van de beweegbare beugel is bevestigd met een concentrator, de concentrator bestaat uit een focusseerorganisatie met een handvat en een lampschijf, de bodem oppervlak van de lampschijf is een naar beneden toe concaaf bolvormig oppervlak en verschillende koellichamen uitgerust met lensgroepen zijn verspreid op het bodemoppervlak van de lampschijf.

Ten minste 3 lampen zijn verdeeld op gelijke afstand rond de focusseerorganisatie en de lampen zijn scharnierend met de focusseerorganisatie; het koellichaam wordt vastgezet met LED-rijregelaar, de stroomomzetter en de stand-byvoeding zijn verbonden met het ingangseinde van de aan / uit-schakelaar, het uitgangseinde van de aan / uit-schakelaar is verbonden met de LED-rijregelaar en de verstelbare schakelaar, de verstelbare schakelaar is verbonden met de LED-rijregelaar in serie en de LED-rijregelaar De controller is verbonden met verschillende krachtige LED-chips in serie.

De uitvinding heeft de voordelen van instelbare helderheid, klein volume, super lange levensduur, veilig gebruik, uniforme spot, verbetering van de verlichtingskwaliteit en vermindering van medische ongevallen. Relevante experts hebben ook aangegeven dat medische verlichting tot de categorie medische hulpmiddelen met een hoge toegangsdrempel behoort, en ontwikkelde landen zijn hier net mee begonnen.

De afstand tussen ons land en het internationale geavanceerde niveau is relatief klein, het onderwerp 'het gebruik van LED in medische apparatuur' heeft een zeer belangrijke betekenis bij het verbeteren van onze led-vaardigheden voor medische verlichting, het bevorderen van het gebruik van LED op het gebied van medische verlichting en industriële ontwikkeling.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, Ten noorden van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China