Introductie van multi-parameter monitor en zaken die aandacht behoeven

- Sep 13, 2018-

De multi-parameter monitor is een soort instrument dat nauwkeurig menselijke vitale functies bewaakt en wordt gebruikt in de geneeskunde, chirurgie, operatiekamer, ICU-afdeling, CCU-afdeling, eerste hulpafdeling, gynaecologie en verloskunde, orthopedie, kindergeneeskunde en andere plaatsen. Daarom wordt het ook een multi-parameter monitor voor vitale functies genoemd. Het is over het algemeen geschikt voor patiënten met ernstige ziekten, die voortdurend het ritme, de frequentie, de temperatuur, de pols, de ademhaling, de bloeddruk en de zuurstofverzadiging van het hart moeten controleren.


De monitor kan de onmiddellijke elektrofysiologische veranderingen van de patiënt op tijd weerspiegelen. Monitor informatie over vitale functies van de patiënt. Het kan klinische patiënten helpen om problemen accuraat te vinden en op te lossen en de veiligheid van patiënten te waarborgen.


Zaken die aandacht behoeven


1. Controleer voor gebruik eerst het instrument om te zien of de kabelaansluitleiding en elektrode verouderen en beschadigd zijn. Als dit het geval is, moet deze vantevoren worden vervangen.


2. De gebruiker van het instrument moet de handleiding van het apparaat aandachtig lezen om schade veroorzaakt door onjuiste bediening te voorkomen.


3. Plaats de apparatuur niet in de omgeving met anesthetica en ontvlambare en explosieve materialen om ongelukken zoals brand en ontploffing te voorkomen.


4. Reinig de meetlocatie van het menselijk lichaam met medische alcohol om de cuticula en zweetvlekken te verwijderen, om oneigenlijk contact tussen de huid en de instrumentelektrode te voorkomen, wat leidt tot meetproblemen.


5. Zorg ervoor dat er geen andere elektromagnetische interferentie op de werkplek van de apparatuur is.


6. Plaats het netsnoer en de kabel voorzichtig om te voorkomen dat ze samen worden gewikkeld.


7. Besteed veel aandacht aan de feitelijke klinische situatie van patiënten en stel alarmvolume en alarmlimiet in door de situatie van patiënten te voelen.


Wanneer een batterij lekt of ruikt, moet deze onmiddellijk worden gecontroleerd, bij voorkeur met een nieuwe batterij.


9. Als het systeem onstabiel is vanwege beschermende aarding, gebruik dan onmiddellijk de interne stroomvoorziening.


10. Voor de accessoires die moeten worden gebruikt, moeten ze worden gekoppeld aan de apparatuur. Als de apparatuur is beschadigd in de buurt van andere modellen, moet de apparatuur worden gebruikt volgens de vereisten van de fabrikant.


11. Vervang de beschadigde verpakking onmiddellijk als deze beschadigd is in de buurt van wegwerp- en steriele producten, om de nauwkeurigheid van de monitoringresultaten niet te beïnvloeden.


Elektromagnetische compatibiliteitstests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd om de interferentie van radiofrequente stralingsignalen naar andere medische apparaten te voorkomen.


13. Wanneer meerdere instrumenten tegelijk met de patiënt zijn verbonden, mag de som van de lekstroom de toegestane waarde niet overschrijden, om schokken door het menselijk lichaam te voorkomen.


14. Houd u voor de opslagvereisten van apparatuur weg van elektromagnetische interferentiebronnen, bijtende middelen, hoge temperaturen en vochtigheid, houd het milieu schoon en vermijd trillingen.


15. Als het apparaat eenmaal is gebruikt, kan het niet opnieuw worden gebruikt om onnodige vervuiling te voorkomen.

PM-900-8寸车载参数监护仪.jpg


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China