LED shadowless lamp functies die ingevoerd 1

- Sep 03, 2018-

Shadowless lamp is een belangrijk en onmisbaar hulpmiddel voor de verlichting van chirurgische site. Het is vereist voor objecten van verschillende diepte, de grootte en de lage contrast in de incisie en lichaamsholte observeren in de beste manier. Bovendien dient derhalve "zonder schaduw" buiten, nog steeds behoefte glad verlichtingssterkte zelfs is, soepele kwaliteit is goed, kan zeer goed gebied verdeelt de kleur verschil van bloed en andere organisatie van het menselijk lichaam, ingewanden. Daarnaast heeft de shadowless lamp om continu werken voor een lange tijd zonder buitensporige warmte, die kan de chirurg ongemakkelijk maken en droog het weefsel in het chirurgische gebied af te kunnen.

Op dit moment zijn er nog sommige chirurgische lampen die ringvormige CFL's gebruiken of halogeenlampen. Echter met de continue ontwikkeling van LED LED technologie, met name de ontwikkeling van hoge-helderheid witte LED, shadowless LED-lamp heeft de erfelijke afwijking van ringvormige CFL's volledig opgelost en is het upgraden van de ringvormige CFL's.

LED shadowless lamp die is samengesteld uit meerdere lamp hoofden, petal-vormige, gefixeerd op het systeem van de opschorting van de arm van het saldo, stabiele plaatsing, verticale of cirkelvormige beweging, die kan voldoen aan de behoeften van verschillende hoogtes en hoeken in de chirurgie. De hele shadowless lamp is gemaakt van verschillende hoge helderheid witte leds, die in serie geschakeld en aangesloten parallel. Elke groep is onafhankelijk van elkaar, en als één groep is beschadigd, de anderen kunnen blijven werken, zodat de impact op de werking minimaal is. Elke groep is afzonderlijk aangestuurd door een voedingsmodule voor constante huidige, en is onderworpen aan de controle van de aanpassing van een microprocessor, die kan worden aangepast traploze.

Voordelen:

(1) uitstekende koude lichteffect: nieuwe LED koude lichtbron wordt gebruikt als chirurgische verlichting, die een echte koude lichtbron is. Er is bijna geen stijging van de temperatuur in de dokter hoofd en wond gebied.

(2) de lichtkwaliteit: Wit LED verschilt van gewone werking shadowless lamp illuminant kleurkwaliteit karakteristiek, de kleur van bloed, andere lichaamsweefsels en organen kan verhogen, heeft geresulteerd in een arts chirurgie meer duidelijk visie, stroomt in, penetratie van de organisaties van het menselijk lichaam in het bloed, ingewanden gemakkelijker te onderscheiden, dit is de algemene chirurgische shadowless lamp hoeft niet.

(3) ongesorteerde helderheid: digitale traploze aanpassing wordt aangenomen voor het regelen van de helderheid van de LED. De exploitant past de helderheid op wil volgens haar aanpassingsvermogen aan helderheid, teneinde te bereiken van het meest ideale comfortniveau en maken de ogen die werken voor een lange tijd niet gemakkelijk voelen moe.

(4) geen strobe: zoals de LED shadowless lamp wordt aangedreven door pure dc power, geen flitser, die niet gemakkelijk is om ogen moe, en zal niet leiden tot harmonische storing van andere apparatuur in het werkgebied.

(5) het licht gelijkmatig: vaststelling van de speciale optische systeem, 360 ° uniforme bestraling op waargenomen objecten, het genereren van virtueel schaduw, de resolutie is hoog.

(6) lange levensduur: shadowless LED-lamp heeft een lange gemiddelde levensduur, veel langer dan ringvormige energiebesparende lamp, en zijn leven is meer dan tien keer dat van energiebesparende lamp.

(7) de energiebesparing en milieubescherming: LED heeft een hoge lichtopbrengst, slagvastheid, geen verpletteren, geen kwik verontreiniging, en het uitgestraalde licht bevat geen vervuiling van de straling van infrarood en ultraviolet componenten.

1.jpg

2-1.jpg


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China