Lichtsterktevereisten voor schaduwloze lampen voor chirurgie

- Jun 26, 2019-

Shadowless chirurgische lamp is een onmisbare apparatuur voor het verlichten van chirurgische sites. Het is vereist om voorwerpen met verschillende dieptes, afmetingen en laag contrast in de incisie en de lichaamsholte duidelijk waar te nemen. Omdat het hoofd, de handen en de instrumenten van de arts de operatieplaats tijdens de operatie kunnen verstoren, vereist de schaduwloze lamp dat de schaduwen worden geëlimineerd en de kleurvervorming tot een minimum wordt beperkt. Dezelfde lamp zonder schaduw moet langdurig kunnen werken en een lage temperatuurstijging behouden. Momenteel zijn de belangrijkste lichtbronnen die in een schaduwloze lamp worden gebruikt, een gloeilamp, een halogeenwolfraamlamp, een gasontladingslamp en een LED-lamp. Vanwege zijn hoge efficiëntie, energiebesparing, koude lichtbron en lange levensduur, vermindert de LED-bedieningslamp de stralingsenergie in het werkgebied aanzienlijk. De levensduur is 50 keer langer dan die van traditionele hoogwaardige halogeenlichtbronnen en het energieverbruik is ongeveer 0,7 keer zo groot als die van traditionele lichtbronnen. Met de ontwikkeling van LED-technologie en de verbetering van het toepassingsniveau, kan het theoretisch verschillende apparaten ontwerpen op basis van verschillende posities van patiënten en artsen. Daarom zal het ongetwijfeld het niveau van medische verlichting aanzienlijk verbeteren.

Het schaduwloze lampdeksel is gemaakt van ABS-materiaal, geïntegreerde vier groepen handheld ontwerp, gestroomlijnde ultra-dunne ontwerp, het dikste deel is niet meer dan 18cm, kan uitstekende laminaire stroming effect te bereiken. Het heeft een geavanceerd besturingssysteem met dubbele schakelaar. Wanneer het bedieningspaneel van de schaduwloze lamp defect raakt, is de lampkop uitgerust met een snelle noodschakelaar om het normale gebruik van de schaduwloze lamp te garanderen. Schaduwloze lamppolommen bevinden zich aan de veerarmaansluiting. Film aanraakschakelaar vereist een eenvoudige bediening en is niet gemakkelijk te beschadigen.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China