Voornaamste referentiebasis voor het kiezen van een elektrisch bed

- Jan 18, 2019-

Elektrisch operatiekamer speelt een belangrijke rol in de moderne medische behandeling. De kwaliteit ervan beïnvloedt rechtstreeks het effect van de werking. Daarom is de keuze voor een hoogwaardig bed gebaseerd op de behandeling van patiënten en de reputatie van ziekenhuizen. Wat voor soort bed is dus van hoge kwaliteit? Waarop moeten we letten bij het kiezen en kopen?

In de loop van de operatie zal, zodra de kwaliteit van het operatiekwartier problemen heeft, dit onvermijdelijk psychologische onderdrukking van patiënten en artsen veroorzaken. Patiënten zullen ook een slechte indruk hebben van de medische normen en diensten van het ziekenhuis. In grote ziekenhuizen gebruiken artsen meestal sterk geautomatiseerde elektrische operatietafels. Het hoogwaardige bed is stabiel en duurzaam. De kwaliteit van het elektrische bedieningsbed wordt bepaald door het materiaal. Hoogwaardig elektrisch bedienend bed maakt doorgaans gebruik van roestvrij staal, aluminiumlegeringen en andere nieuwe duurzame materialen. Het grootste deel is bedekt met roestvrij staal. De bodemplaat is gemaakt van hoogwaardig elektro-hout met anti-fouling en corrosiebestendigheid. Het elektro-hout heeft een hoge mechanische sterkte, hittebestendigheid en isolatie. Daarom is het meer geschikt om in het operatiekan te gebruiken.

Het hydraulische systeem is ook het belangrijkste element van een elektrisch bed. Zijn stabiele controle kan de werkomgeving garanderen. Circuit-systemen zijn net zo belangrijk als hydraulische systemen. De microprocessor kan het ontwerp van de schakeling vereenvoudigen, het falen van de schakeling verminderen en zorgen voor een veilige en betrouwbare bedrotatie van de bediening.

Ten slotte wordt gesuggereerd om bij de keuze en aanschaf reguliere fabrikanten te selecteren. Deze fabrikanten kunnen een betrouwbare after-sales service verlenen, die ook verantwoordelijk is voor de veiligheid van patiënten en de reputatie van ziekenhuizen.

8802-6


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China