Werklamp Koudlichtbron

- Dec 11, 2017-

Pre-ziekenhuis noodverlichtingsapparatuur wordt gebruikt op het gebied van noodgebruik en voedingsomstandigheden, voor operatiekamers en patiënten die wildlichtapparatuur of -apparatuur gebruiken. Heeft voornamelijk betrekking op de draagbare Field Operation-lamp en het type Flat Operation-lampje van het type Flat War.

Het bedieningslicht is een hulpmiddel dat door artsen wordt gebruikt om de incisie in de chirurgische locatie en de verschillende diepten van de lichaamsholte te observeren. Nu zijn de werkende lichten meestal gebruikte koude lichtbron.

Koude lichtbron is het gebruik van chemische energie, elektriciteit, biologische energie om de bron te stimuleren (zoals TL-buizen, neonlichten, LED, etc.). De door de lichtbron geproduceerde temperatuur is niet hoger dan de omgevingstemperatuur, zoals geleid door het gebruik van elektronische holte tot samengestelde luminescentie. Maar in strikte zin is LED-licht uitstralend elektroluminescent en wordt warmte gegenereerd, maar ten opzichte van gloeilampen en andere warmtebron is dit lager.

Warmtebron is het gebruik van warmte om de lichtbron te stimuleren, de gloeilamp wordt meestal omgezet van elektrische energie naar warmte en verwarmt dan energie in het energieproces. Hoog warmteverlies en lage lichtefficiëntie.