Parameters moeten letten bij het kopen van operatie schaduwloze lamp

- Mar 23, 2018-

Parameters moeten letten bij het kopen van operatie schaduwloze lamp

LED-chirurgische schaduwloze lamp is een belangrijk lichtinstrument bij operaties. Voor gekwalificeerde chirurgische schaduwloze lampen moeten enkele belangrijke prestatie-indicatoren de norm bereiken.

Allereerst is het belangrijkste punt voldoende verlichting te hebben. De verlichtingssterkte van de schaduwloze lamp heeft meer dan 150.000 lux bereikt. Deze verlichting ligt dicht bij de helderheid van de zon in de zomerzon en de gebruikte verlichting is over het algemeen geschikt voor 40.000 tot 100.000 LUX. , te helder zal het gezichtsvermogen beïnvloeden. Hoewel de chirurgische schaduwloze lamp voldoende verlichting biedt, moet deze ook voorkomen dat de lichtstraal verblinding op chirurgische instrumenten veroorzaakt.

Ten tweede is de mate van geen schaduw van het apparaat hoog en is de mate van schaduwloosheid een belangrijk kenmerk en prestatie-index van de operatheaterverlichting. Elke vorm van schaduw in het gezichtsveld van de operatie zal de observatie, discriminatie en chirurgie van de arts hinderen. Naast voldoende verlichting moet het ook een hoge mate van schaduwloosheid hebben om een bepaalde mate van helderheid op het oppervlak van het chirurgische veld en diep weefsel te waarborgen.

De economie verwijst voornamelijk naar de lichtbron van LED Shadowless OT Lights met een hoge lichtopbrengst, een laag stroomverbruik en een lange levensduur. Op dit moment hebben de meeste buitenlandse landen halogeenlampen gebruikt. Het schaduwloze lamplichaam is bij voorkeur gemaakt van een materiaal dat moeilijk aan stof hecht. Omdat de structuur van het LED Ceiling Medical Light relatief groot en complex is, is het erg belangrijk om de veiligheid ervan te overwegen. Dit heeft voornamelijk betrekking op de elektrische veiligheidsprestaties, de sterkte van de Surgical Light-carrosseriestructuur en het gewicht ervan.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China