Vereisten voor veilig gebruik van operatiekamertorens

- Oct 10, 2019-

Vereisten voor veilig gebruik van operatiekamertorens

In het verleden is de operatiekamertoren een relatief nieuw medisch apparaat, de waarde ervan is relatief groot, maar in het huidige tijdperk van voortdurende vooruitgang in medische technologie neemt de apparatuur nog steeds een plaats in in veel producten. In feite weten veel mensen niet veel over de apparatuur, dus welke basisvereisten moeten we bereiken voor een veilig gebruik van de operatiekamertoren?

1. Vergroting van het veiligheidsbewustzijn:

Voor het relevante personeel moet, om een veilige werking te bereiken, hun eigen veiligheidsbewustzijn worden ontwikkeld en vastgesteld. In het verleden misten veel managers veel kennis op dit gebied en bleven de relevante veiligheidsnormen op een laag niveau, wat niet zou kunnen worden bereikt.

2. Versterking van de vakbekwaamheid:

Voor beheerders van medische hulpmiddelen is het noodzakelijk om hun professionele vaardigheden te versterken, niet alleen in theorie, maar ook in praktisch beheer.

3. Vereisten voor componenttoepassingen:

De prestatie-indicatoren van elk onderdeel van de apparatuur moeten regelmatig worden getest. Zodra een niet-conforme situatie wordt gevonden, moet deze op tijd worden afgevoerd volgens het schroot. Lokaal falen zal de algemene functie aanzienlijk hinderen.

4. Sleutelonderhoud:

Verschillende stresscomponenten in de apparatuur moeten met nadruk worden gehandhaafd, die gebaseerd moeten zijn op de zeer bekende mate van metaalmoeheid. Voor de relevante operators moet de dagelijkse inspectie de solide toestand van elke componentverbinding beoordelen, zodra een abnormale situatie wordt gevonden, moet deze tijdig worden geregistreerd. Alleen door voldoende aandacht te besteden aan het onderhoud van de torenproducten in de operatiekamer kunnen ongevallen beter worden voorkomen, wat van groot belang is voor de veiligheid van de operatie.

15433973773005109


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, No. 258, North Of Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China