Verschillende factoren die een kortdurende chirurgische lamp veroorzaken

- Apr 09, 2018-

Op dit moment moeten chirurgische schaduwloze lampen voor iedereen bekend zijn, ongeacht het type. LED Medical Operation Surgical Light is immers al vele jaren de standaarduitrusting voor operatiekamers. Naast de schaduwloze lampprestaties en -prijs, is de kwaliteit waar de kopers het meest zorgen over maken. Wat is er aan gerelateerd? Sommige lezers zullen hier zeker denken dat de kwaliteit niet het werkmateriaal van de fabrikant, het productieproces, enzovoort is. In feite is het eigenlijk meer dan dit, naast de bovengenoemde factoren, die relatief grote fabrikanten zijn, ook Sommige zijn in handen van gebruikers. In sommige gevallen zijn producten goede producten. Onder de onjuiste werking van gebruikers, zullen ze worden afgeweken van hun nuttige leven, en als ze niet correct worden geïmplementeerd, zullen ze een aantal problemen hebben die hun gebruik beïnvloeden.

(1) de hoogte van de lampvoet komt niet overeen met de beste positie; de lampvoet van de operatielamp is ten minste 2 m boven de grond.

(2) De voorzieningen die op het plafond zijn bevestigd, zijn niet correct gerangschikt en er is geen garantie dat hun respectieve functies elkaar niet hinderen, en het is niet handig dat de lampkop draait, of de rotatie botst gemakkelijk met andere objecten .

(3) Gebruik van bijtende vloeistoffen bij het reinigen van schaduwloze lampen kan het oppervlak van de behuizing van de chirurgische lamp beschadigen.

(4) Het willekeurig toevoegen van andere objecten op basis van de suspensie van chirurgische ingrepen zal het balanceren van de gewichten van het chirurgische lampophangingsmechanisme beïnvloeden.

(5) Halogeenlampen zijn erg gevoelig voor lichaamsvet. Soms komt de olie van het menselijk lichaam via de vingers in contact met de bol en zal de olie "hete plekken" produceren, wat de levensduur van de lamp zal beïnvloeden.

(6) De vervanging van de halogeenlamp komt niet overeen met het oorspronkelijke lampvermogen.

(7) Veeg regelmatig het oppervlak van de lampspiegel af, zodat deze gemakkelijk slijt en de levensduur van het spiegeloppervlak van de lamp nadelig beïnvloedt.

(8) Herhaalde en veelvuldige omschakeling van het werkende licht zal een nadelig effect hebben op de lampeenheid voor de werkende lichtbron en het lamphuis.

(9) alleen gebruiken, nooit controleren en onderhouden.

Het bovenstaande somt een aantal van de niet-standaard werkingsgewoonten van chirurgische schaduwloze lampen op. We hopen dat wanneer we dit soort producten gebruiken, we ze zorgvuldig moeten gebruiken in overeenstemming met de instructies van de fabrikant, om zo een betere gebruikerservaring te verkrijgen.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China