Schaduwloze lamplichtbronanalyse

- Apr 26, 2018-

De ontwikkeling van chirurgische schaduwloze lichten is in principe verdeeld in twee soorten lichtbronnen, waaronder halogeenlampen en LED-lampen.

een:

Halogeenlampen (Engels: halogeenlampen), afgekort als halogeenlampen of halogeenlampen, ook bekend als wolfraam-halogeenlampen, kwartsbollen, zijn een variant van gloeilampen.

Het principe is om een halogeengas zoals jodium of broom in de lamp te injecteren. Bij hoge temperaturen reageert het gesublimeerde wolfraamfilament chemisch met het halogeen. Na afkoeling zal het wolfraam weer stollen op het wolfraamgloeidraad om een gebalanceerde cyclus te vormen om voortijdige breuk van het wolfraamgloeidraad te voorkomen. . Daarom leven halogeenlampen langer dan gloeilampen.

De voedingsspanning van de halogeenlamp is meestal verdeeld in twee soorten AC 220V en DC 12V.

Alle gloeilicht-principe wordt bereikt met behulp van het warmteafgevende lichaam en het principe van warmteafgifte, eenvoudig gloeiend gloeidraad wordt ingeschakeld tot een voldoende stroom, gloeidraadverwarming tot gloeien, het licht wordt afgegeven, maar de gloeilamp De levensduur van de lamp kan vrij kort zijn.

Het basisverlichtingsprincipe van een wolfraam-halogeenlamp is hetzelfde als dat van gloeilampen en ze zijn allemaal bronnen van thermische straling. Het verschil is dat de wolfraam-halogeenlamp is gevuld met een speciaal werkgas. De samenstelling ervan is 95% mengselgas (dibroommethaan en helium) en 5% zeer zuiver stikstof. Deze gassen zorgen voor een halogeenwolfraamcyclus in de lamp. Het specifieke proces nadat wolfraamfilament vluchtig is geworden, gaat naar een plaats met lagere temperatuur en wordt vervolgens gecombineerd om aan de buiswanden en WBR2 van Br2 te genereren; terwijl bij hogere temperaturen WBR2 zal uiteenvallen, zal terugkeren naar de gloeidraad W Boven, keert Br terug naar het werkgas. Dit is de volledige halogeenwolframcyclus. Door een dergelijke wolfraamhalogeencyclus verdampt het wolfraam op de gloeidraad niet geleidelijk, wordt de gloeidraad door het "hot spot" -effect geblazen en wordt het niet zwart door de afzetting van wolfraam op de bolwand en is de levensduur ervan enorm uitgebreid.

1. De functie van de halogeenlamp is om een omkeerbare chemische reactie in te stellen met verdamping van wolfraam uit de gloeidraad.

2. In gewone gloeilampen wordt dit voornamelijk in wolfraamlampen gedeponeerd. De halogeencyclus houdt de lamp schoon en zorgt voor een constante lichtopbrengst gedurende het hele leven.

3. Bij gematigde temperaturen reageert het verdampte wolfraam met het halogeen, en de halogenering beweegt naar links en rechts en wordt gevuld met inert gas. Over een periode van tijd zal een hogere temperatuurzone worden bereikt waar het dissocieert, wolfraam vrijgeeft en het halogeen afgeeft, waarbij het proces wordt herhaald.

4. Om deze reactie te laten werken, moet de totale kogeltemperatuur hoger zijn dan in een conventionele gloeilamp. De lamp moet zijn gemaakt van gesmolten silica (kwarts) of een hoogsmeltend glas (zoals aluminosilicaatglas).

twee:

Lichtgevende dioden worden eenvoudig LED's genoemd.

Het is een soort halfgeleiderdiode die elektrische energie omzet in lichtenergie. Vergeleken met gloeilampen en xenonlampen worden lichtgevende diodes gekenmerkt door lage bedrijfsspanningen (sommige slechts een paar volt), lage werkstromen (sommige zenden slechts licht uit bij enkele milliampère) en schok- en schokbestendigheid. Goed, hoge betrouwbaarheid, lange levensduur; de intensiteit van het licht kan gemakkelijk worden gemoduleerd door de intensiteit van de stroom die door de modulatie gaat. LED-lichtbron wordt aangeduid als de vierde generatie, energiebesparing, milieubescherming, veiligheid, lange levensduur, laag stroomverbruik, laag vuur, hoge helderheid, waterdicht, micro, schok, eenvoudig dimmen, bundelfocus, eenvoudig onderhoud, enz., kan op grote schaal worden gebruikt Verschillende richtingen, displays, decoraties, achterverlichting, algemene verlichting en andere velden.

LED-voordelen: elektro-optische conversie-efficiëntie (bijna 60%, groen, lange levensduur (tot 100.000 uur), lage spanning (ongeveer 3V), herhaaldelijk schakelen zonder verlies, klein formaat, lage warmtegeneratie, hoge helderheid, duurzaam, gemakkelijk dimmen, meerkleurig, bundel geconcentreerd en stabiel, start onverwijld.

Dit is de gebruikelijke chirurgische schaduwloze twee lichtbronnen, omdat mensen luminescentieprestaties en energie-efficiënte LED-werking shadowless meer en meer populair worden, en ik produceerde de LED-operatie shadowless lamp door wetenschappelijk ontwerp, uitstekende afwerking en materialen, is gerangschikt als een van de voorhoede van de industrie en behaalde een uitstekende marktrespons.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China