Oplossen van methoden voor veelvoorkomende fouten in elektrisch hydraulisch bed

- Feb 02, 2018-

Het oplossen van methoden voor veelvoorkomende fouten in de elektrische hydraulische chirurgische tafel

De Elektrische Hydraulische Chirurgische Instrumententafel is nu erg populair, in elke grote ziekenhuisklasse is de snelheid erg hoog, terwijl de levensduur van het elektrische bedieningsbed erg lang is, maar zoals gewoonlijk tijdens gebruik of onjuist gebruik, zal er geen serieus onderhoud optreden, dagen en maanden vermenigvuldigen een aantal problemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van de elektrische bediening van het bed tilt of automatische foutlocatie de verblijfplaats van de medische groep Shandong Mingtai, gespecialiseerd in de productie van elektrische bedfabrikanten, vertelt u hoe u moet omgaan met de identiteit van de eerste om te bepalen welk magneetventiel heeft geen fout. De beoordelingsmethode bestaat uit twee soorten: een is om drie meter meetweerstand te gebruiken, een ander metaal dat wordt opgezet om te zien of er geen zuigkracht is. Natuurlijk, als de zuigwerking van de elektromagnetische klep normaal is. En de olieweg blokkering zal ook plaatsvinden boven de bovenstaande problemen.

Beoordeel vervolgens of er een storing is in de compressiepomp. Controleer eerst de spanning op de compressiepomp, gebruik drie om de weerstand van de pomp te comprimeren, als het voorgaande normaal de fout van de commutatiecondensator is. De elektrische operatietafel heeft één richting in één richting en er is geen actie in de andere richting. De fout aan de kant zonder actie wordt meestal veroorzaakt door de elektromagnetische omkeerklep. De fout van de elektromagnetische omkeerklep kan worden veroorzaakt door het slechte regelcircuit of de mechanische kaartdood van de omkeerklep. De specifieke inspectiemethode is dat de eerste hoeveelheid van de commutatieklep geen spanning heeft. Als er een bedspanning is, wordt de omkeerklep gedemonteerd en gereinigd.

Vanwege het langdurig gebruik zullen bij tensuizenden tienduizenden en een beetje kleine onzuiverheden ervoor zorgen dat de as bevriezen blijft steken, waardoor de operatietafel slechts één bewegingsrichting heeft. Het blijkt dat de operatietafel automatisch wordt verkleind, maar de snelheid is erg traag. Dit soort situaties doet zich meer voor in de mechanische operatietafel, voornamelijk de uitval van de hefpomp. Enkele jaren na het gebruik van de operatietafel kunnen kleine verontreinigingen optreden bij de ingang van de olie-inlaatklep, waardoor er kleine lekken ontstaan. De oplossing is om de hefpomp te verwijderen met benzine, vooral om het olie-inlaatventiel te controleren.