Standaard voor productie en detectie van een elektrisch ziekenhuisbed

- Feb 26, 2018-

In de afgelopen jaren, de snelle ontwikkeling van de medische industrie, de verbetering van de medische omstandigheden is geweldig om de gezondheid van mensen te beschermen, en medische apparatuur is ook booming, een van de elektrische bedden is ook een groot aantal medische apparaten, zoals medische apparaten de patiënt toestaan om te rusten en te recupereren, de status is een zeer belangrijke functie om comfort en gemak te brengen, wetenschappelijk ontwerp het kleine effect op de revalidatie van patiënten. Het is een veelgebruikt medisch hulpmiddel in het ziekenhuis, maar slechts weinigen kennen de productie- en testnormen.


Een: standaard voor de productie van elektrische ziekbedden:

1. de aankoop van grondstoffen. Van de andere partij moet worden verlangd dat ze over alle relevante documenten beschikt. Voor ABS en andere materialen wordt het niet aanbevolen om hergebruikte ABS-materialen te gebruiken. En de aankoop van grondstoffen door de fabrikant moet worden gecontroleerd.

2. de grootte van het elektrische ziekbed. Als fabrikanten van elektrische medische bedden volgen hun greep op de grootte van de elektrische bedden voornamelijk de bevolking uit de onderzoeksgegevens, de staat die om de paar jaar wordt vrijgegeven, wat is het gemiddelde gewicht per hoofd van de bevolking, hoeveel is de hoogte van het elektrische medische bed fabrikanten zullen volgens de relevante gegevens van de medische bedden meer lengte- en breedteaanpassing hebben. Bovendien zijn de ziekbedden die door dit bedrijf worden geproduceerd hoog en kunnen alle onderdelen worden aangepast en uitgebreid om tegemoet te komen aan de behoeften van de overgrote meerderheid van de patiënten.

3. gerelateerde procesproblemen van elektrische ziekbedproductie. Volgens de relevante bepalingen, moet de stalen pijp van het elektrische bed strikt roestproces zijn, omdat als dit proces niet strikt is, dit de levensduur van het elektrische bed aanzienlijk zal verkorten.

4. het sproeien van het elektrische bed: volgens de relevante voorschriften moet het elektrische bed driemaal worden besproeid, zodat het sproeioppervlak stevig kan worden bevestigd aan het oppervlak van het elektrische medische bed en het niet zal vallen in een korte tijd. De meeste metalen onderdelen, zoals operatielampen, bed en operatiekast, zijn meestal elektrostatisch spuiten en platteren, en het uiterlijk is helder en schoon.


Twee: de standaard voor detectie van een elektrisch ziekbed:

Voor de fabrikanten is de inhoud van de inspectie-norm voor elektrisch ziekbed erg belangrijk, omdat de relevante afdelingen van de staat zeer strikte inspectienormen hebben vastgelegd. Dus als een elektrische ziekbedindustrie moeten we allereerst weten wat belangrijke testnormen zijn voor elektrische ziekbedden in het land. En strikt volgens de nationale normen. Een ander belangrijk punt is de technische vereisten. Veel producten van kleine fabrikanten worden niet hoofdzakelijk getest, omdat hun productietechnologie niet aan de testvereisten kan voldoen.

De volgende is het testen van het materiaal van het elektrische medische bed. Zowel het roestvrijstalen materiaal als het volledig kunststof ABS moeten voldoen aan de vereisten van de nationale norm voor de dikte en het zachte en harde. Staalstalen en stalen buizen met een dikte van 12 mm zijn bijvoorbeeld als staal te gebruiken. Als de materiaaldikte niet aan deze norm kan voldoen, is het moeilijk om de kwaliteitseisen na afgewerkte producten te garanderen. Vooral na ingebruikname zullen er veel problemen zijn, die veel problemen na de verkoop en klantervaring zullen veroorzaken.