Structuur en functie van gynaecologische operatiekamer

- Oct 18, 2018-

Tegenwoordig, met de voortdurende ontwikkeling van medische machinetechnologie, in het ziekenhuis, is gynaecologisch operatiekaniek bed heel gebruikelijk, de belangrijkste rol is voor gynaecologische aflevering, gynaecologische chirurgie, diagnose en onderzoek, inclusief keizersnede voor noodgevallen. Een verscheidenheid aan medische functies. Een goed gynaecologisch operatiekan kan de slaagkans van de operatie enorm verbeteren en de patiënt ook op de top laten liggen. Kunnen mensen weten hoe het werkt?

Gynaecologisch bed Het bed is veilig, betrouwbaar, eenvoudig te bedienen, weinig lawaai en kan worden bediend door familieleden en verloskundig personeel. De linker en rechter leuningen op het hoofdeinde zijn per keer gemaakt van hoogwaardig plastic. Het uiterlijk is mooi en genereus en kan gemakkelijk worden geladen of gelost of verborgen. Het hele bed is gemaakt van geïmporteerd Achilles (PVC) leer, dat integraal is gevormd door schimmel. Het bedoppervlak is voorzien van een waterdichte groef om lekkage van vruchtwater te voorkomen, gemakkelijk te reinigen, antibacterieel, aangroeiwerend, slijtvast en geurbestendig. Het bedoppervlak kan in zijn geheel worden verhoogd en neergelaten; de achterplaat is opgeklapt en de voetplaat is opgetild en bestuurd door een elektromotor; de zitplaat is opgevouwen; het kan op verschillende posities worden toegepast, zoals liggende, zittende, zij-, half liggende, gehurkte, gehurkt, enz. De wijze van aflevering. Om de moeder te helpen soepel te laten lopen, kan het voetenbord ook worden losgemaakt, zijn er vuilbakken onder het bedplankje, beensteunen aan beide zijden, verborgen armleuningen worden samen gebruikt om het bezorgwerk te vergemakkelijken, het hele bedkussen kan worden vrijstaand, gemakkelijk te reinigen, voor de huisvrouw. Grote ziekenhuizen zijn het gewend. De hele structuur van het bed is gesloten en stofdicht; de basis is uitgerust met een gepatenteerd remsysteem, dat gemakkelijk kan worden gelopen of vergrendeld, en de zwenkwiel neemt een middelhoog stuurwiel aan, dat een hogere stabiliteit heeft. Alleen door de relevante werkingsprincipes van gynaecologische laboratoria te begrijpen, kunnen artsen hun werk op het werk uitvoeren.

01B


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China