Structuurtype en werkingsprincipe van elektrisch bed

- Jun 04, 2019-

Een elektrisch bed is meestal een bed dat wordt aangedreven door elektrische stroom en hydraulische druk. Het wordt aangedreven door een tandwielpomp en geregeld door het hoofdgedeelte. De positie van het bed wordt aangepast om aan de vereisten van de operatie te voldoen, om de operatie te voltooien.

Het complete elektrische bedieningsbed bestaat uit vier delen: bedlichaam, basis, elektronische regelaar en accessoires. Bed verwijst naar het deel van het bed dat het lichaam van de patiënt draagt. Het is hoofdzakelijk samengesteld uit verschillende soorten borden, waaronder het hoofd, de rug en de benen. Deze verfijnde classificatie maakt de plaatsing van het lichaam van de patiënt meer geschikt tijdens de operatie, wat bevorderlijk is voor de goede werking. Tegelijkertijd kunnen verschillende posities worden ontworpen op basis van verschillende werkingsvereisten en kan deze het grootste deel van de werkomgeving aan.

De basis bestaat voornamelijk uit een stroomsysteem, inclusief hydraulisch systeem en circuitsysteem. Hydraulisch systeem is minder lawaaierig, veilig en stabiel in gebruik, licht van kwaliteit en geschikt voor gebruik. De besturing van het circuitsysteem wordt hoofdzakelijk geregeld door een microprocessor, die hoofdzakelijk het operatiebed ondersteunt om op en neer te bewegen, en maakt de beweging veilig en stabiel met behulp van een hydraulisch systeem. En omdat het circuitsysteem is ontworpen door een microprocessor, kan het de schakeling enorm vereenvoudigen en de veiligheid van de werking van het bed garanderen.

Bijlage verwijst over het algemeen naar enkele gereedschappen die tijdens het operatieproces zijn uitgerust, zoals een beugel, infuusstandaard, anesthesiestaaf, enz., Die worden gebruikt om de operatie te ondersteunen, om te zorgen voor een soepel en veilig bedrijfsproces en de rol van appendix kan niet worden toegepast onderschat.

8804-B-7


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China