Chirurgie shadowless lamp correct onderhoud methode

- Oct 25, 2018-

De chirurgische shadowless ontwerp en de positie van de installatie en de hoge standaard afdichting omgaan kan effectief kunnen het aantal ziekteverwekkers worden gedemonteerd en ontsmet.

1. dagelijkse inspectie: status van de werken van de lamp (PRX6000 en 8000). Methode: Gebruik een stuk wit papier te zetten in het werkgebied. Als er een schaduw van de boog, de bijbehorende lamp wijzigen Het handvat van de ontsmetting is op zijn plaats. Methode: Twee "咔哒" tijdens het installeren. Wasfaciliteiten: Wassen het oppervlak met een zwak alkalisch oplosmiddel (zeep water); Vermijd het gebruik van chloor-bevattende lotions (letsel metaal) en alcohol wast (letsel kunststoffen en verf).

2. de maandelijkse inspectie: vooral nagaan of het systeem stand-by energie (batterij) normaal is. Werkwijze: Zwenking vandoor de 220V voeding om te zien als de reservemacht is geactiveerd.

3. de levensduur van de lamp is 1000 uur gemiddeld; voor de lamphouder, wordt deze in principe eenmaal per jaar vervangen. Het uitgangspunt is het gebruik van de lamp door de fabrikant opgegeven.

4. jaarlijkse keuring: U kunt vragen een professionele fabrikant om iemand om te testen te sturen. Vervanging van de onderdelen van de veroudering.

轮播2


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website:http://www.Vega-Medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China