Chirurgische, schaduwloze lamp geïmporteerde balansarm, flexibel en lichtgewicht

- Oct 23, 2018-

Vega Medical Equipment (Shanghai) chirurgische schaduwloze lampfabrikant, lage prijs, goede kwaliteit, CE-certificering, OEM-service, optionele balansarm, geïmporteerde arm of landarm. De chirurgische, schaduwloze ophanging en balansarm zijn flexibel, licht van gewicht en stabiel in positionering. De geïmporteerde bollen hebben een levensduur van meer dan 25.000 uur.

Het veiligste licht voor chirurgische schaduwloze lichten. Wanneer de hoofdlamp beschadigd is, schakelt de lampkop automatisch over naar de sublamp op 0,3 seconden, het totale gereflecteerde licht is ongeveer het oude om de beste schaduwloze reflectie te garanderen, er is een goede reproductiekleur en het werkgebied heeft geen chirurgische schaduwlamp met een lage temperatuur / temperatuurverhouding.

De afdekking van de chirurgische schaduwlamp is gemaakt van ABS-materiaal, geïntegreerd met vier sets handgreepontwerp en heeft een gestroomlijnd, ultradun ontwerp. Het dikste deel is niet meer dan 18 CM, wat een uitstekend laminair stromingseffect kan bereiken. Het keurt warme witte internationale geavanceerde leiden goed als de lichtbron van schaduwloze lamp, milieubescherming, laag energieverbruik LED-lampen met lange levensduur van de lamp en geavanceerde dual-switch controlesysteem. Wanneer het bedieningspaneel van de schaduwloze lamp defect raakt, is de lampkop uitgerust met een snelle noodschakelaar om het normale gebruik van de schaduwloze lamp te garanderen. Het schaduwloze bedieningspaneel bevindt zich aan de veerarmaansluiting en de aanraakbediening met dunne film vereist een eenvoudige bediening en wordt niet gemakkelijk beschadigd.

轮播5


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China