De camerastructuur van de werkende schaduwloze lamp werd geïntroduceerd

- Mar 13, 2018-

De camerastructuur van de werkende schaduwloze lamp werd geïntroduceerd

Met de voortdurende ontwikkeling van de medische industrie, operatie shadowless lamp wordt meer en meer gebruikt in de operatiekamer, heeft een cruciale rol gespeeld, een aantal hoogwaardige procedure meestal willen kunnen opnemen, referentie voor studie gebruik, zoals operatie schaduwloze lamp zal marktvraag zijn samen met het camerasysteem, verdeeld in de werking van het camerasysteem schaduwloze lamp en externe camerasysteem werking schaduwloze lamp, camerabewerking shadowless lamp van chirurgische lamp is een ingebouwde camerahandvat, inclusief de kop, als de buisvormige omhulling, interne versnelling aan het ene uiteinde; Een vaste schijf, met een vaste buitenring, binnenring kan worden gedraaid en in de handgreep worden geïnstalleerd.

De buitenste ring is uitgerust met een printplaat en een lampstand-hefmechanisme; De camera is gemonteerd op de binnenste ring van de hendel en het aandrijfmechanisme. Met behulp van vaste plaat maakt de camera en handvat elk van de roterende mechanisme van scheiding, en gebruik de hendel de interne versnellingen met riemaandrijving, de rotatie van de hendel en de houder van het hefmechanisme correlatie, daarom op zijn beurt de hendel om aan te passen operationele bereik van de lampstralen, kan het verplaatsen van de camera voorkomen Hoek van de foto. De werkende bedlampgreep van een ingebouwde camera, inclusief handgreep, een buisvormige schaal met aan één kant een interne versnelling; Vaste een vaste plaat, de buitenste ring, binnenste ring kan worden geborgen, geïnstalleerd in de handgreep, de operatie shadowless lamp met een ingebouwde camerahandgreep, een ingebouwde camera bediening lamp handvat, inclusief de kop, als de buisvormige schaal, interne versnelling aan het ene uiteinde; Een vaste schijf.

De buitenste ring is bevestigd, de binnenste ring kan worden gedraaid en in de handgreep worden geïnstalleerd. De buitenste ring is uitgerust met een printplaat en een kandelaar-hefmechanisme. De camera is gemonteerd op de binnenste ring van de hendel en het aandrijfmechanisme. Met behulp van de vaste schijf is de camera gescheiden van het draaimechanisme van de hendel en worden de versnellingsgroep en de riemaandrijving binnenin de hendel gebruikt om de hendel te verbinden met het hefmechanisme van de lamphouder.