De ontwikkelingstrend van elektrisch bedienend bed wordt kort geïntroduceerd.

- May 17, 2019-

In de loop van de operatie moet het belangrijkste hulpmiddel voor een arts een operatietafel zijn. Bedieningsbed is een belangrijk hulpmiddel om patiënten te plaatsen en artsen handiger te maken om werkomgeving te bieden. Volgens het gebruik, kan het worden onderverdeeld in multi-functioneel bed, gynaecologische operatiekamer, orthopedisch operatiekamer en ga zo maar door. Met de voortdurende vooruitgang van wetenschap en technologie, in vergelijking met het ouderwetse operatiekan, zijn de typen en functies ook continu ontwikkeld, dus wat voor soort ontwikkelingstrend heeft elektrisch bedbedding?

Allereerst zijn er veranderingen in de bedieningsmodus, waaronder het opgaan en dalen van het bedoppervlak, vooroverhelling en achteroverhelling, enz. De vroegste producten zijn eenvoudig door de mens aangedreven en steunen uitsluitend op de hand van medisch personeel, wat omslachtig is en geen gemak heeft en flexibiliteit. Met de ontwikkeling van elektronische technologie, worden de werkende lijst en het werkende bed dat door motor-aangedreven oliepomp wordt geleid geleidelijk veranderd en door DC motor-aangedreven oliepomp zonder elektromagnetische interferentie berekend. Verre infrarood afstandsbediening zonder controle lijn obstructie vervangen door de oude. Kort gezegd: de werking van apparatuur wordt steeds meer geautomatiseerd en intelligent, om de last van operatoren te verminderen, afstandsbediening mogelijk te maken en te voldoen aan de behoeften van chirurgie en andere aspecten.

01.Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Website: http: //www.vega-medi.com

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Company Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China