De belangrijke rol van thuis elektrisch verpleegbed

- Oct 12, 2018-

Geleidelijk in een vergrijzende samenleving stappen, sommige mensen zullen voor de blanken zorgen en Gu Yubai is hard werken. Draai altijd de witte fazant om, geef vaak een witte sputummassage om het begin van aambeien te voorkomen. Elke functie is in het begin gedegradeerd en constipatie is gemakkelijk. Daarom is het noodzakelijk om de witte fazant een vloeibaar voedsel te geven. Het wordt moeilijker om voor de witte diarree te zorgen. Het is moeilijk om op tijd van de urine af te komen.

Met een elektrisch verpleegbed en een elektrisch draaibed kan niet alleen het urineren van de patiënt actief worden geregeld, maar ook een professioneel multifunctioneel verpleegbed en een matras voor het verpleegbed. Het multifunctionele verpleegbed kan de patiënt helpen om te keren, de rug op te tillen, het been op te tillen. Met gebogen poten en andere functies kunnen speciale matrassen het begin van acne voorkomen en verminderen.

Het actieve systeem van het elektrische verpleegbed: wanneer de patiënt de big / urin loost, detecteert de sensor actief en vervolgens wordt de urine eruit gehaald en vernietigd en opgeslagen in de vuilemmer. Nadat de urine en urine zijn afgewerkt, wordt het schone warme water overal actief door de sproeiers uitgestoten en weggespoeld. Het privacygedeelte en de binnenkant van het toilet zijn ook op het einde. Uiteindelijk heeft elk mondstuk ook de functies van droge billen en privacyonderdelen en is de warme lucht saai. Volledig actief en intelligent, voltooit het het proces van inductie, afzuiging, reiniging en boren. Het kan patiënten schoon en droog houden en toiletproblemen gemakkelijk aan.

Niet alleen kunnen we het lijden van patiënten verminderen, maar ook het werk van verplegend personeel verminderen, zodat verplegend personeel meer tijd en energie heeft om voor andere aspecten van daglicht te zorgen, en ook de kwaliteit van het gezinsleven kan verbeteren.

MSC-DDC2.jpg


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China