De prestatiekenmerken van het multifunctionele elektrische ziekenhuisbed worden geïntroduceerd

- Sep 21, 2018-

Medical sickbed is een bed dat is ontworpen en ontwikkeld voor patiënten en wordt gebruikt in grote ziekenhuizen. Met de ontwikkeling van The Times is het medische ziekbed bijgewerkt met betere prestaties en een meer gehumaniseerd ontwerp.

Medische bedden van elektrische bedden van opkomend product, als een nieuw type moderne medische medische hulpapparatuur van het ziekenhuis, waar meer en meer mensen veel aandacht aan schenken, elektrische bedden vanwege de eenvoudige bediening, alle elektrische intelligente bedieningsmodus maakt de patiënt comfortabeler, kan ook realiseren intelligente schakelstandprecisie, verminderen de arbeidsintensiteit van het verplegend personeel, op hetzelfde moment dat de hefschakelaar die deel uitmaakt van het hefmechanisme de afstandsbedieningsmethode gebruikt, de zelfzorg van de patiënt kan bereiken.

Werkingsprincipe: de aandrijfmotor in de elektrische duwstang drijft een paar schroefmoeren aan door tandwielreductie, die de rotatiebeweging van de motor in lineaire beweging omzet en de actie van de duwstang met de positieve en negatieve rotatie van de motor voltooit. Duw de stang door verschillende hendels, tuimelschakelaars en andere mechanismen om verschillende elektrische bedbewegingen te bereiken.

De algemene functies van het elektrische bed vervaardigd door ons bedrijf omvatten: één knop kantelen, liggen, omdraaien en een knop vrijetijdsmodus; Er is de algehele balans van het bed, voor en na het heffen, rugheffen, beenflexie en extensie tillen en andere functies. Door middel van de aanpassing van de bodylift om verschillende hoogte van de verplegingseisen te bereiken, door de rug en beenaanpassingsveranderingen, om verschillende lichaamshouding te bereiken van het zitten, het liggen, om verschillende behoeften van het menselijke lichaam van comfort te bereiken.

MSC-DDC3.jpg


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http: //www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China