Het structuurprincipe van anesthesiemachine

- Dec 11, 2017-

Sinds 1846, toen Lanning voor het eerst etheranesthesie toepaste, is de anesthesie van de inhalatie verbeterd. De ontwikkeling van moderne farmacologie, de vooruitgang van wetenschap en technologie, vooral de toepassing van computertechnologie, hebben het niveau van moderne inhalatie-anesthesie sterk verbeterd. Inhalatie-anesthesie is gemakkelijk te controleren, veilig en effectief. is de eerste keuze voor de huidige ziekenhuisoperatie.

De zogenaamde anesthesie is om het organisme te instrueren om tijdelijk geheel of gedeeltelijk het bewustzijn te verliezen om de chirurgische behandelingsmethode voort te zetten. Er zijn verschillende methoden voor anesthesie, zoals anesthesie, injectie-anesthesie en inhalatie-anesthesie. Op dit moment is de methode voor het gebruik van algemene anesthesie in ziekenhuizen nog hoofdzakelijk inhalatie-anesthesie. Anesthesiemachine is het gebruik van inhalatie-anesthesiemethoden voor algemene anesthesieapparatuur.

Moderne anesthesieapparatuur richt zich op de intelligente, geïntegreerde systeemontwikkeling, de componenten van de combinatie van coördinatie, flexibele, betrouwbare, compacte structuur, redelijk gebruik van duidelijke en gebruiksvriendelijke interface, eenvoudig te bedienen en snel. Elektronisch stuurgasoverdrachtssysteem, ingebouwd elektronisch ademhalingsapparaat met anesthesie, geïntegreerd ademhalingscircuit, het geïntegreerde gasbewakingssysteem, hoge en lage stroom anesthesie is de beste combinatie van moderne anesthesieapparatuur. De nieuwe generatie anesthesie werkstations zal worden uitgebreid naar het hele medische systeem, met ziekenhuisapparatuur om te netwerken, te communiceren, te definiëren, het anesthesieproces en de records aan te passen, het verdovende effect te evalueren, de kwaliteit van patiëntenzorg te verbeteren, om een ​​goede werksfeer te creëren voor artsen . De moderne anesthesiemachine volgens het structuurprincipe kan worden onderverdeeld in: transportsysteem voor gastoevoer, verdovende tank met anesthesiegas, ademhalingscircuit, ademhalingsmachine voor anesthesie, veiligheidscontrolesysteem en restgasvrijmaaksysteem.