Wat is het werkingsprincipe van elektrische operatietafel?

- Dec 10, 2018-

Wat is het werkingsprincipe van elektrische operatietafel?

Met de ontwikkeling van medische machines, is medische technologie ook verbeterd. Chirurgische bedden zijn zeer gemeenschappelijk in ziekenhuizen. Ze worden gebruikt om te werken met patiënten. Goede chirurgische bedden kunnen ook het verbeteren van het succestarief van chirurgie. Elektrische chirurgische bedden zijn het laatste succes in wetenschappelijk onderzoek.

Het werkt volgens de verschillende gebieden van vloeibare druk en bestaat uit magneetventielen voor het beheersen van de schakelbox. Het is verdeeld in twee systemen. Een is hydraulisch systeem. Het heeft de kenmerken van de compacte structuur, kleine volume, licht gewicht, lage ruis en gemakkelijk te controleren en te installeren. Het opslag gebruikt als energiebron voor het opslaan van olie druk en vrijgeven wanneer nodig. Om energie vrij, wordt automatisch de druk geleverd volgens de drukmeter. De twee zijden van de operationele bed zijn ook uitgerust met een close-range control bed controller, die verschillende bewegingen door middel van controle kunt voltooien. Anderzijds is het circuit systeem, die worden kan micro-verwerkt op basis van de verschillende parameters en verbonden aan de hydraulische en motor aandrijvingen door het control station deel, om te kunnen voltooien van de voorwaartse en achterwaartse beweging en opheffing van het operationele bed . Dit vermindert het aantal lijnen en optimaliseert deze.

Begrip het werkingsprincipe van de elektrische operationele bed, u niet zult tegenkomen wanneer u in het ziekenhuis zijn opgenomen, weet niet hoe te lopen, waardoor bepaalde noodsituaties.

轮播4


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China