Wat zijn de kenmerken van geavanceerde elektrische operatietafel?

- Mar 30, 2018-

De continue ontwikkeling van medische hulpmiddelen heeft gemaakt van vandaag high-tech medische aandoeningen. Dus wat zijn de nieuwe functies van de tabellen die zijn een van de belangrijke medische hulpmiddelen die zijn veranderd in de afgelopen jaren?

1. de volledige elektrischeMedische elektrische bediening tabellengterichting voor- en achterzijde kan worden verplaatst naar het bereiken van een breder perspectief van de C-arm X-ray machine

2. de elektrische elektrische bediening Theater OT tabel is geschikt voor orthopedische chirurgie, cardio-pulmonale chirurgie, abdominale chirurgie, urologie, enz. Het is het toonaangevende product in de wereld vandaag. Stabiliteit. De power systeem maakt gebruik van een veilige spanning motor, lage ruis, en hetzelfde product rendabel.

3. vier-segment bed paneel, ergonomische bed grootte, kunt gemakkelijk aanpassen van de verschillende standpunten die nodig zijn voor cervicale, lumbale spinale chirurgie. De operatietafel is volledig functioneel en heeft goede prestaties. Het is een ideale chirurgische apparaat voor een verscheidenheid van chirurgische ingrepen. Alle countertops van acryl worden gebruikt voor C-arm x-ray machine perspectief.

4. uitgerust met een micro-manipulator, kunnen verschillende vooraf ingestelde acties voor elke actieve segment worden gemanipuleerd door het aanraken.

5. leg de plaat kan worden gevouwen, outreach en verwisselbare, gemakkelijk aan te passen, makkelijk te gebruiken urologie chirurgie en orthopedische tractie frame.

6. de center kolomontwerp maximaliseert de stabiliteit van de machine. Het uiterlijk van het product is gemaakt van roestvrij staal, mooie verschijning, eenvoudig te vegen en te desinfecteren.

7. er zijn 4 wielen op de bodem van de chirurgische elektrische bediening tabel ter vergemakkelijking van het verkeer van de operatietafel. De voetrem-functie is ook beschikbaar op de operatietafel om stabiel te houden.

8. het elektrische operationele bed neemt het aandrijfsysteem van de elektromotor: de geïmporteerde kwalitatief hoogwaardige motor wordt gebruikt, de gehele machine heeft lage ruis, het bed is soepel en de prestaties is betrouwbaar en duurzaam. De negen groepen van motoren werken, en de rug en de kop van de twee motoren zijn aan beide zijden. Het operationele bed is uitgerust met krachtige opladen. De batterij kan voldoen aan de behoeften van ≥ 50 chirurgie om ervoor te zorgen dat het operationele bed op een niet-aangedreven staat functioneert. De oplaadbare batterij kan worden gebruikt voor een lange tijd zonder onderhoud en onderhoud. Op hetzelfde moment met AC-voeding om maximale veiligheid te garanderen.


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Tel: +86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: +86-15900473404

Contactpersoon: Laura duan

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China