Wat zijn de gemakken van het gebruik van een elektrische chirurgische hanger?

- Apr 02, 2018-

Hanger is een onmisbaar medisch hulpmiddel voor gastoevoer in de moderne operatiekamer van het ziekenhuis. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor terminaloverdracht van zuurstof, zuigkracht, perslucht, stikstof en andere medische gassen in de operatiekamer.

Met de ontwikkeling van de medische industrie kunnen we veel medische apparatuur in het ziekenhuis zien. De opkomst van deze apparaten kan mensen helpen bij het uitvoeren van medisch werk. Tegelijkertijd kunnen veel mensen zien dat er apparatuur is zoals medische kranen.

"Tower" is de afkorting van de hangende chirurgische plafondhanger . Als u op zoek bent naar gerelateerde encyclopedieën, krijgt u deze introductie: De hanger is een onmisbaar hulpmiddel voor de gastoevoer voor de moderne operatiekamer van het ziekenhuis. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor terminaloverdracht van zuurstof, zuigkracht, perslucht, stikstof en andere medische gassen in de operatiekamer. Het wordt opgeheven door het platform van de motorcontrolemateriaal, veilig en betrouwbaar; het uitgebalanceerde ontwerp garandeert het niveau van het uitrustingsplatform en waarborgt de veiligheid van de uitrusting; de aandrijving van de motor zorgt ervoor dat de apparatuur snel en effectief werkt. In feite is deze beschrijving erg eenzijdig. Vervolgens wil ik een meer omvattende definitie geven op basis van mijn ervaring.

De medische medische elektrische chirurgische hanger is een essentiële basisuitrusting voor het ziekenhuis. Het biedt voornamelijk de fixatie en positionering van gerelateerde medische apparatuur, en de medische gastoevoer en sterke en zwakke elektriciteitsvoorziening die vereist is door relevante medische apparatuur. Op grote schaal gebruikt in ziekenhuis operatiekamer, ICU.

In deze definitie. Allereerst is de Surgical Operating Theatre Pendant geen medisch hulpmiddel, maar het heeft ook veel erkenning onder artsen. Daarom wordt het basismateriaal genoemd.

Ten tweede, wat betreft het gebruik, ongeacht het ontwerp van de chirurgische hanger, is het belangrijkste niets meer dan twee belangrijke functies: ten eerste, het repareren en lokaliseren van gerelateerde medische apparatuur. Houd er rekening mee dat ik in het bijzonder twee vaste en gepositioneerde werkwoorden heb gebruikt. Om twee voorbeelden te geven, zoals een anesthesietoren in een operatiekamer, kan een anesthesieapparaat op een kraantoren worden bevestigd om ervoor te zorgen dat de anesthesieapparaat niet vrij kan bewegen tijdens gebruik en dat de anesthesiemachine kan worden verplaatst door de anesthesiemachine te verplaatsen. cantilever boven de kraantoren. Gepositioneerd aan de zijkant van het hoofd van de patiënt, om de werking van de anesthesist te vergemakkelijken. Of sommige ziekenhuizen kunnen worden uitgerust met multimediatorens. Eigenlijk is een scherm op de torenkraan bevestigd. Door de beweging van de verheffende kraantoren in de ruimte, wordt de positie van het weergavescherm gepositioneerd om de minimaal invasieve chirurgie te vergemakkelijken. Ten tweede worden gerelateerde medische diensten aangeboden. De medische gastoevoer en sterke en zwakke elektriciteitsvoorziening vereist door de apparatuur. Evenzo worden voor een voorbeeld van anesthesie-hangende chirurgische pendel, medisch inputgas (zuurstof, lucht, lachgas), medisch outputgas (anesthesie-ontlading), sterke elektriciteit (220 V wisselstroom) en zwakke stroom (RJ45) in het algemeen gebruikt tijdens de gebruik van anesthesiemachines. Zonder chirurgische hanger worden deze benodigdheden in de vorm van klemmen of stopcontacten aan de wand van de operatiekamer bevestigd. Door de toepassing van de kraantoren worden deze benodigdheden nu op de muur overgebracht naar de chirurgische pendel, wat praktische bediening vergemakkelijkt. Daarom zullen de relevante medische apparatuur die hier wordt genoemd en gerelateerde medische apparatuur die in de eerste functie wordt genoemd, anders zijn, omdat sommige apparatuur deze voorzieningen niet noodzakelijkerwijs nodig heeft.

Daarom kan worden gezegd dat de huidige hangbrug met medische chirurgische hanger de volgende belangrijke voordelen heeft. Juist vanwege dergelijke voordelen zijn tegenwoordig zoveel mensen meer bezorgd over dergelijke apparatuur en in ziekenhuizen wordt deze apparatuur op grote schaal gebruikt om te voldoen aan de behoeften van de huidige industrie.


Bedrijfsnaam: Vega Medical Equipment (Shanghai)

Tel: + 86-021-67105200

Website: http://www.vega-medi.com

Mobiel: + 86-15900473404

Contact: Laura duan

E-mail: sales@vega-medical.com.cn

Bedrijf Toevoegen: Kamer 512, Lvdifangzhou Building, Nr 258, noorden Van Yunhe Road, Fengxian District, Shanghai, China (Vasteland)

Factory Add1: No.618, Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu Town, Pudong New Area, Shanghai, China

Fabriek Add2: No.688, Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian District, Shanghai, China