Wat zijn de functionele kenmerken van de elektrische operatietafel?

- Mar 12, 2019-

Ziekenhuis is de plek om de gezondheid van de mens, om de normale werking van het ziekenhuis beter te realiseren. De apparatuur in het ziekenhuis moet worden verbeterd. Als een belangrijke apparatuur in het ziekenhuis onontbeerlijk elektrische operationele bed. Dit product vertoont bepaalde functionele kenmerken.

De functionele eigenschappen van de elektrische operationele bed zijn hoofdzakelijk vastgelegd in de volgende punten:

Eerst, kan het pas de positie van de operatie, door middel van deze maatregel, opdat de vlotte uitvoering van de operatie.

Ten tweede, het dragende deel van de elektrische operationele bed is helemaal waterdicht, naast het hebben van dit kenmerk, het is ook handig voor gebruikers te reinigen, die biedt een heleboel hulp voor het gewone werk van het ziekenhuis en vermindert de moeilijkheid van het dagelijks schoonmaken.

Ten derde zijn er voorjaar gasflessen in de gewrichten van het mond- en achterzijde van het elektrische operationele bed. Dus, tijdens het gebruik van het product, zal er geen trilling, en niet zal er teveel lawaai.

Ten vierde, de elektrische operatietafel kan ook effectief bescherming van patiënten en ervoor zorgen dat patiënten dumping verschijnsel niet weergegeven. Voor de veiligheid van patiënten, kan het meer bescherming bieden.

8802单-1


Bedrijf naam: Vega medische Equipment(Shanghai)

Website: http://www.vega-medi.com

E-mail:Sales@Vega-Medical.com.cn

Bedrijf toevoegen: kamer 512, Lvdifangzhou Building, nr. 258, ten noorden van Yunhe Road, District Fengxian, Shanghai, China (vasteland)

Fabriek Add1:No.618,Jianyun Road, Meilin Village, Zhoupu stad, Pudong New Area, Shanghai, China

District van fabriek Add2:No.688,Guangjian Road, Yangwang Industrial Zone, Fengxian, Shanghai, China